Header image Schoonheidsinstituut Macharisa header image 2
Gelaatsverzorging

Institut Esthederm - Environ® - Pier Augé - Guinot

Er worden verschillende merken/methoden gebruikt bij het uitvoeren van behandelingen.

In samenspraak met u wordt er een gepaste behandeling gekozen.

product image 1 product image 1

Institut Esthederm

product image 1 De Intensieve Verzorgingen van Institut Esthederm zijn speciaal ontwikkeld om direct en diepgaand de urgente huiddisfucties op te lossen.

Elke urgente huiddisfunctie wordt behandeld met een door wetenschappers welgekende bio-cosmetische werkstof of werkstoffencomplex, om zo het meest efficiënte en best aangepaste antwoord te bieden.

Aangepaste specifieke instituutbehandelingen :

OXY-peeling behandeling

Peeling + zuurstoftherapie een nieuwe huid in 1 uur.

Terug

Environ®

logo Environ

ENVIRON® Een gezonde huid een leven lang!

Dr. Fernandes was de eerste ter wereld die crèmes ontwikkelde met vitamines A en anti-oxidanten in correct therapeutische dosissen om de huid te beschermen tegen UV-licht, vervuiling en vrije radicalen en om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen en te behandelen.

Vitamine A:

Anti-oxidanten

ALPHA HYDROXY

ENVIRON® OPNAMETECHNIEKEN

Het behoud van de normale fysiologie van de huid door niet-destructiev verjongingsmethoden is een kernconcept binnen de behandelingsfilosofie van ENVIRON®

ENVIRON® PEELINGSYSTEEM

Is een uniek, veilig en effectief concept waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke Alpha Hydroxy zuren.

Uniek en veilig omwille van het feit dat de zuren, in speciale gels en crèmes, gecontroleerd wodren vrijgelaten op de huid.

Het ENVIRON® peelingsprincipe is dat lichte peelings, herhaaldelijk uitgevoerd, een mooier resultaat geven dan eenéénmalige diepte peeling.

Resultaten:

Micro-perforatie met Cosmetic Roll-CIT™ / Focus-KIT™

COSMETIC ROLL-CIT™

De Cosmetic-Roll-CIT™ is een roller met fijne naaldjes van 0,2mm die microgaatjes in de hoornlaag maakt. Het verhoogt de opname van de actieve werkstoffen tot in de diepste huidlagen. De Cosmetic Roll-CIT™ voor thuisgebruik kan geïntegreerd worden in de gelaatsbehandeling in het instituut waardoor het resultaat opmerkelijk verhoogt.

De ENVIRON® Cosmetic Roll-CIT™ won de prestigieuze 'Marie-Claire Prix d'Excellence'

COSMETIC FOCUS-CIT™

Instument met micro-naaldjes dat gebruikt wordt op kleinere zones die met de Cosmetic Roll-CIT™ moeilijk te bereiken zijn, zoals bovenlip, bovenste ooglid, onder het oog tot dichtbij de wimperrand en langs de neusvleugels.

 

IONZYME®DF-APPARAAT:

environ_05 Het Ionzyme® DF-apparaat voor professioneel gebruik, werd speciaal door dr. Fernandes ontwikkeld. Dit apparaat met patent, werkt in combinatie met twee wetenschappelijk bewezen methodes, namelijk Intermiterende lontoferose en Laag Frequentie Sonoforese die opname van de professionele vitamineproducten respectievelijk met 400% en 4000% verhogen ten opzichte van typisch aanbrengen.

Serum C-Quel 1 - 2 - 3, Masque Crystal™, Intense Retinol Treatment

Dit zijn vitamineproducten met hoge dosissen vitamine A en C, enkel bestemd voor Ionto- en Sonoforesebehandelingen met het Ionzyme®DF apparaat.

environ_06

Voor huidproblemen is een regelmatige kuur met Ionzyme® DF apparaat aangeraden. Om de huid in een goede conditie te houden, adviseren wij een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

environ_00

COLLAGEEN STIMULATIE THERAPIE:

De unieke weg naar verjonging.

De Collageen Stimulatie Therapie wordt enkel onder suppervisie van artsen toegepast.

De vóór- en nabehandelingen worden door de Environ® huidspecialisten in het instituut uitgevoerd.

Raadpleeg ons voor meer informatie.

Terug

 

Pier Augé

pier_00 Met PIERA by Pier Augé heeft de vrouw een gezicht dat op haar lijkt: het is levendig.

PIERA by Pier Augé een gamma tijdloze verzorgingsproducten voor het dagelijks welzijn van de moderne vrouw die jong en verleidelijk wil blijven.

pier_02pier_03

Zorgvuldig gekozen bestanddelen voor een onmiddellijke doeltreffendheid.

Terug

 

Guinot

guinot_01

Terug