crown.gif (1009 bytes) In de rubriek Algemeen kan je terecht voor algemeen-historische sites, je kunt neuzen in portaalsites en encyclopedieŽn, educatieve sites en universitaire webstekken, en je leert zoeken op het Internet naar informatie, maar ook naar afbeeldingen.
vine.gif (4646 bytes) In de rubriek Musea en Bibliotheken vind je een reeks adressen naar sites vol manuscripten en miniaturen, reis je door de wereld van de kunst, wandel je door het oude Brugge en stap je historische musea binnen.
jewel.gif (3740 bytes) De rubriek Nieuw geeft een overzicht van de laatste aanvullingen.
krlezer_small.gif (1651 bytes) De rubriek Nieuwsgroepen geeft je inzicht in de werkwijze van het Usenet en maakt het mogelijk te grasduinen in nieuwsgroepen met geschiedkundige onderwerpen.
m_clr.gif (5502 bytes) Ben je op zoek naar informatie over Karel de Grote of Benedictus, de islam of burchten, kathedralen of de Vikings? In de rubriek Middeleeuwen vind je dat alles en nog veel meer alfabetisch terug.
celticpenta.gif (20029 bytes) Tentoonstellingen in Gent, Tongeren, Dendermonde, Antwerpen en Brussel... kun je (vooraf of achteraf) ook bekijken op het Net. 
 Kijk ook eens bij onze Noorderburen. En kunnen Nederlandse bezoekers mij een handje helpen?
open_boek.gif (811 bytes) Via de zoekrobot kun je binnen deze site zoeken op trefwoord(en) en zo vlug informatie vinden. Deze zoekrobot wordt geregeld aangepast.

home.gif (1064 bytes)Naar startpagina