Concept & missie

UW PERSOONLIJKE DIENSTVERLENER VOOR

DE GEWENSTE LEVENSKWALITEIT

*****

LIFE QUALITY

SERVICES

De meeste mensen werken hard in het leven of hebben hard gewerkt, maar wie zorgt voor zichzelf of voor een goede en blijvende levenskwaliteit om voldoende van het leven te genieten ook in moeilijkere omstandigheden. Vele mensen beseffen het pas als het te laat is.

 

Life Quality Services is een totaalconcept, ontstaan vanuit een groeiende marktbehoefte inspelend op de vergrijzing van de bevolking en is ontwikkeld om hierbij te helpen en het leven de verdiende kwaliteit te geven die men voor zichzelf en zijn familie wenst. Life Quality Services is een coordinerende dienstverlening voor een betere levenskwaliteit, die adviseert en ondersteunt bij thuisverpleging, huishoudelijke hulp, tuinonderhoud, maar ook bij uw persoonlijke administratie, financiele planning, en andere comfortservices.

 

Er bestaan hulporganisaties in de zorgsector, maar vaak dient men teveel organisaties te contacteren voor verschillende diensten of het is niet evident om snel de juiste organisatie of de beste prijs/kwaliteit te selecteren voor de dienstverlening, op een moment dat men onverwacht hulp nodig heeft of wenst.

 

Life Quality Services of diensten voor levenskwaliteit is er voor iedereen, en niet alleen bij ongeval of ziekte. In tegenstelling tot andere klassieke zorgverzekeringen kan men als lid steeds beroep doen op Life Quality Services wanneer en voor welke diensten men dat zelf wenst. Het is geschikt voor zowel particulieren, zelfstandigen als gezinnen met drukke agenda, die kwaliteitstijd voor zichzelf willen behouden, en in het bijzonder voor senioren (al dan niet zorgbehoevend) die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen en toch van alle gewenste hulp en service willen genieten.

 

Life Quality Services is een extra dimensie van dienstverlening, die verder gaat dan de klassieke of individuele zorgverleningsdiensten. Met Life Quality Services krijgt men 1 contact(vertrouwens)persoon om het nodige te regelen, wanneer de behoefte zich voordoet. Men hoeft geen 10 verschillende instanties te contacteren en zich hierover geen zorgen te maken. Life Quality Services zal voor leden en hun familie heel wat telefoontjes, kosten, tijd en vooral kopzorgen besparen. Geen enkele organisatie biedt de gehele co÷rdinatie van vermelde diensten aan tegen de voorwaarden van Life Quality Services.

 

Het concept wordt aangeboden onder de vorm van een Life Quality Services lidmaatschap voor een betaalbare bijdrage. Leden kunnen rekenen op een co÷rdinatie van verschillende diensten en de juiste hulp wanneer men deze nodig heeft, zelfs wanneer men niet meer de mogelijkheid of zin heeft om het allemaal zelf te regelen. Leden bepalen bovendien zelf op elk moment van welke diensten zij tegen welke prijs gebruik wensen te maken.  De voordelen voor de leden compenseren ruimschoots de beperkte lidmaatschapbijdrage.

 

De missie van Life Quality Services (of afgekort LQS) is het verzorgen van een co÷rdinerende dienstverlening voor een betere levenskwaliteit, om de juiste balans en het juiste evenwicht te brengen of te behouden in iemands eigen leven, en zodoende een gewenste levenskwaliteit te verzekeren ook in moeilijke(re) omstandigheden. In 2013 ontving Life Quality Services een prijs van Agentschap Ondernemen als finaliste van beste Bizidee.