HOME
RODE ARDENNER KALKOEN
RONQUIERES KALKOEN
PARELHOEN
TOULOUSE GANS
JAPANSE KWARTEL
CALIFORNISCHE KUIFKWARTEL
PAUW
BLAUWE ANDALUSIER
BARBEZIEUX
ZIJDEHOENDER
MARANS
ARAUCANA
AUSTRALORP
KUIKENS
HOND EN POES
AQUARIUM
KONIJN
CHALET LE VIEUX SAPIN
TAART EN KOEKJES
KEUKENKUNST
ALLES MET WOL
PLANTEN
CIRCUS ARTIEST
VIRTUELE PRIJZENKAST
PRIJSVRAAG
HET LAATSTE NIEUWS
TE KOOP / GEZOCHT
LINKS
CONTACT
Welkom bij Les Clouris.
Hallo, leuk dat je langs komt op mijn website.

*** Ontdek de nieuwe foto's bij de toulouse gans, californische kuifkwartel, barbezieux en le Vieux Sapin. ***

HINT: houd het nieuwe menu hier links goed in de gaten. En er is zelfs een nieuwspagina.... En er komt binnenkort een interactieve PRIJSVRAAG. Met regelmatig een nieuwe uitdaging.
Het kan niet op.

Deze website gaat over het ruime scala aan interesses en hobby's van onze vrolijke familie. Met (steeds meer) foto's en korte heldere toelichtingen.
Bijvoorbeeld over het houden van kippen, park en watervogels, of visjes. Over onze huiselijke huisvriendjes de honden en poezen. De liefde voor binnen en buitenplanten, voor hun mooie bladeren, bloemen of juist voor hun lekkere eigenschappen.
Over lekker gesproken, onze familie houdt ook heel erg van lekker eten, lekker smikkelen en ook van het zelf maken van al dat lekkers. Heerlijke borden vol met warm eten zijn bijvoorbeeld een waar paradijs, maar ook allerlei taarten zijn niet te versmaden.
En dan heb je ook onze jarenlange cirusliefde: acrobatieken, jongleren, de clown spelen, met vuur spelen en zo nog veel meer. Hoe meer zielen hoe meer vreugde.
En als je dan denkt dat we niet rustig stil kunnen zitten? Jahoor, ook dat is geen probleem. Urenlang stilzitten achter een spinnewiel en een mand schapewol is geen probleem. Of van wol mooie dingen haken of breien, daarvoor kunnen we ook lang genoeg stilzitten hoor.

Groetjes Debby.

U kunt ook een berichtje achterlaten in het gastenboek.

Deze site bestaat sinds 1 juli 2000 en is het laatst bijgewerkt op 9 maart 2015.

HOME