Hutsepot met wortels :


Ann uit Brussel, die we bij deze bedanken, heeft ons dit uitstekende recept voor een winterse hutsepot gegeven. We zullen rekening moeten houden met het zout in het gerookte vlees. Op de tijm, die uitstekend samen gaat met de worteltjes, moeten we niet te zuinig zijn.
Hoe langer dit gerecht kookt, hoe lekkerder het wordt. Men kan het 's morgens klaar maken om het 's avonds op te eten, maar men kan het evengoed 's anderdaags opeten. De overschot kan zonder problemen ingevroren worden.

Men kan in dit recept de worteltjes door uien vervangen. Maar hou er rekening mee dat uien vrij zoet zijn. Wanneer men dit recept met uien bereid zal men meer zout of wat bouillon moeten toevoegen. Witloof combineert men beter niet met gerookt vlees.

Ga ook eens een kijkje nemen op de site van Ann, waar ze haar charmant dorpje Tourettes voorstelt.

Ingrediënten

Bereiding


restaurants

Comment faire un cougnou

cougnou

 

Potage au chicon

yassa

 

Tartiflette

tartiflette

Cramique de Belgique

cramique


Cession de commerces Horeca

Brasserie à remettre Bruxelles

brassere remettre bruxelles


voyages pas chers
Voyages pas chers Egypte, Maroc, Sénégal

Voyages Tunisie

Riads Marrakech - Atlas Blue

 

Belgische recepten Italiaanse recepten