Shetland Pony's - Stal "Van de Kuivethoeve" - BelgiŽ

Home

Hengsten

Merries

Veulens

Te koop

Fotogalerij

Links

Het Belgisch Kampioenschap 2007 is een groot succes geworden voor onze stal. Met onze merrie Ulrike van de Kuivethoeve kaapten we de kampioenstitel weg in de categorie van de 'merries middenmaat'. Wij zijn bijzonder gelukkig met deze titel. Ulrike is immers een fokproduct uit eigen stal.

 

 

Welkom op de website van Stal "Van de Kuivethoeve".

Onze mini-stoeterij te Haacht werd opgestart in 1994. Sindsdien is zij al flink uitgebreid en telt zij al een heel aantal Shetland Pony's van goede kwaliteit. Naar de toekomst toe willen we verder de kwaliteit van onze stoeterij verbeteren door het fokken met pony's van hoge kwaliteit. Het is dan ook iedere jaar spannend uitkijken naar de geboortes van onze veulens.

We nemen tevens regelmatig deel aan de wedstrijden van het Belgisch Stud-book van de Shetland Pony. Niet zonder succes. In 2003 werd onze dekhengst Quzan Van 't Bareeltje Belgisch Kampioen in de categorie van de 'hengsten middenmaat'. In 2007 was het een tweede maal raak. In dat jaar werd onze zelf gefokte merrie Ulrike van de Kuivethoeve Belgisch Kampioene in de categorie van de 'merries middenmaat'. Resultaten waar we nog steeds trots op zijn.

Hieronder kunt u onze contactgegevens vinden. Gelieve voor een bezoekje aan onze stoeterij steeds vooraf een afspraak te maken.

Stal "Van de Kuivethoeve"
Familie Kuipers - De Vetter
Puttekomheide 49
3150 Haacht

' +32 (0)16 60 85 05
' +32 (0)498 38 55 36
* kuivethoeve@skynet.be

 


[Top]

 

Copyright 2005 © Stal "Van de Kuivethoeve". All rights reserved.