Huisartsenpraktijk koeipoort, liersesteenweg 29, mechelen, 015/21.64.05

Laatste update: 28/03/2017

Nieuws

Heel wat veranderingen op til in 2017!

Op 1 juli gaat dr. Edwin Coeck met pensioen!

Hij kwam erbij kort na de start van de praktijk hier op de Liersesteenweg, en zag in al die jaren heel wat haio’s de revue passeren en enkele collega’s erbij komen. Hij nam de zorg op zich voor een heel groot aantal patiënten en hielp mee de praktijk verder uit te bouwen tot wat ze nu is.

Wij danken hem voor de jarenlange inzet en wensen hem veel succes bij de uitbouw van zijn verdere dromen!

Vervanging dr. Anouk Dieleman  (1 april—30 juni)
Dr. Dieleman verwacht een kindje! Om even de tijd te nemen hiervoor, zal zij afwezig zijn van
1 april tot eind juni. Wij wensen haar veel succes met deze spannende gebeurtenis!

In die periode wordt zij vervangen door
dr. Laura Neirinck. Zij zal in de periode april-juni de taken van dr. Dieleman in onze praktijk overnemen. Wij kijken alvast uit naar de samenwerking!

Nieuwe collega: dr. Christophe Mortelmans
Om het vertrek van dr. Coeck op te vangen, verwelkomen wij vanaf 1 juli 2017 een nieuwe collega in onze praktijk! Hou deze website in de gaten, wij stellen hem binnenkort aan u voor…

Dr. Helena Buys blijft nog een jaar
Om al deze veranderingen in onze praktijk vlot te laten verlopen, wisselen we dit jaar op 1 september
niet van haio. Dr. Buys blijft nog tot 31/8/2018 om ook het laatste jaar van haar huisartsopleiding in onze praktijk te voltooien.

 

Secretariaat

Onze secretaresse Karin VanderAerschot is er elke dag tussen 7u30 en 16u30,
behalve op
woensdag en vrijdag (tot 13u30).

Afhalen van aangevraagde documenten en brieven, telefoneren voor inlichtingen,...
gebeurt best tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Vorig nieuws

 
1 september 2016 - Nieuwe haio: dr. Helena Buys
Vanaf 1 september 2016 vervolgt zij haar opleiding tot huisarts in onze praktijk. Zij studeerde af als arts aan de K.U.Leuven.
Klik hier voor meer informatie over onze praktijk als opleidingsplaats.

Afscheid: dr. Klare Schroé
Eind augustus beëindigde Klare haar opleiding tot erkend huisarts. Wij wensen haar veel succes in haar verdere loopbaan als huisarts!

1 september 2015 - Welkom in onze praktijk: dr. Klare Schroé
Vanaf 1 september vervolledigt zij het laatste jaar van haar opleiding tot huisarts in onze praktijk. Zij studeerde geneeskunde aan de K.U.Leuven.

1 augustus 2015 - Nieuwe collega: dr. Anouk Dieleman
Wij zijn erg blij om een nieuwe collega te verwelkomen: vanaf 1 augustus 2015 werkt Anouk Dieleman als huisarts bij ons. Ons team bestaat nu uit 5 vaste huisartsen en 1 huisarts-in-opleiding (haio).
Dr. Dieleman studeerde geneeskunde aan de KULeuven, heeft 2 jaar als haio gewerkt in de groepspraktijk Fruithof te Berchem en daarna als huisarts in de huisartsenpraktijk Bakestraat te Keerbergen.
Zij heeft een bijzondere interesse voor de begeleiding van jonge gezinnen, de zorg rond het levenseinde en sportgeneeskunde.

1 juni 2015 - Liersesteenweg nu ook blauwe zone
Vanaf
eind mei 2015 moet je op de Liersesteenweg aan onze praktijk parkeren met een parkeerschijf. Ook de Generaal de Ceuninckstraat en zijstraten worden blauwe zone. Hopelijk wordt het zo iets makkelijker om een parkeerplaats te vinden. Vergeet je parkeerschijf niet te plaatsen!

 

1 sept. 2014 - Welkom in onze praktijk : dokter Whendy Luu
Eind augustus eindigde de opleiding van dr. Laura Celis in onze praktijk. Wij wensen haar veel succes in haar verdere loopbaan!

Op 1 september 2014 begint dr. Whendy Luu als haio in de praktijk. Zij studeerde geneeskunde aan de K.U.Leuven. Zij behoudt dezelfde consultatie-uren als dr. Celis.

 

1 januari 2014 - Prof. Dr. Joke Denekens ging met pensioen
Bijna 35 jaar geleden begon ze hier als solo-huisarts, bouwde de praktijk op, leidde hier ook talloze jonge huisartsen op. Later bouwde ze ook haar carrière aan de universiteit van Antwerpen uit, als diensthoofd van de afdeling huisartsgeneeskunde en daarna als vice- rector onderwijsbeleid. Wij danken haar voor al haar werk in het uitbouwen van onze praktijk en wensen haar verder nog veel geluk toe.

Beste patiënten,

 

Volgend jaar word ik 60 jaar. Ik heb beslist mijn praktijk als huisarts stop te zetten vanaf 1 januari 2014 om meer vrije tijd te hebben voor mijn familie en mijzelf. Vanaf het najaar 2014 ga ik ook op emeritaat aan de universiteit van Antwerpen.
Ik geef de fakkel nu volledig door aan mijn collega’s, die mij overigens al vele jaren vervangen wanneer ik naar de universiteit ben. Bijna 35 jaar heb ik met u een hechte band gehad. We hebben samen veel meegemaakt.
Ik heb mijn job als huisarts altijd heel graag gedaan omdat u allen in mijn hart een plaatsje hebben en dat
zal zo blijven.
Het ga jullie goed.


Professor dr. Joke Denekens

 

1 september 2013 - Opnieuw een haio in de praktijk
Na een afwezigheid van 9 jaar komt er weer een haio (huisarts in opleiding) in onze praktijk. Vanaf 2 september 2013 werkt dokter Laura Celis mee in onze praktijk.
Klik hier voor meer informatie hierover.


1 maart 2013 - Geen consultaties meer op zaterdag
Om u nog beter te kunnen helpen, verbouwden wij in augustus en september 2012 onze praktijk zodat er een extra praktijkruimte bijgekomen is. Hierdoor komen tijdens de week meer consultatie-uren vrij, ook buiten de normale kantooruren.

Daarom is er vanaf 1 maart 2013 geen consultatie meer op zaterdag. In het weekend kan u voor dringende problemen steeds terecht bij de huisartsenwachtdienst: 070/25.40.40

OPENINGSUREN SECRETARIAAT

Maandag           7u30-16u30

Dinsdag             7u30-16u30

Woensdag         7u30-13u30

Donderdag         7u30-16u30

Vrijdag                7u30-13u30

Dr. Laura Neirinck