Huisartsenpraktijk koeipoort, liersesteenweg 29, mechelen, 015/21.64.05

Nieuws

Volg ons op facebook!
Ga naar http://www.facebook.com/koeipoort en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes over onze praktijk!

 

Welkom in onze praktijk : dokter Whendy Luu
Eind augustus eindigde de opleiding van dr. Laura Celis in onze praktijk. Wij wensen haar veel succes in haar verdere loopbaan!

Op 1 september 2014 begint dr. Whendy Luu als haio in de praktijk. Zij studeerde geneeskunde aan de K.U.Leuven. Zij behoudt dezelfde consultatie-uren als dr. Celis.

 

Zelf afspraken maken via internet
Reeds meer dan 40% van de afspraken wordt via de digitale wachtkamer geboekt! Zo heeft u meer controle over uw agenda, kan u 24u/24 afspraken maken en houden wij de telefoonlijn langer vrij!
Nog geen login? Ga snel
naar onze digitale agenda om u te registreren!
Klik in het menu links op “Online afspraak boeken” voor meer uitleg.
Als u een afspraak wenst voor twee personen, maak dan ook steeds twee afspraken!

Laatste update: 30/08/2014

Secretariaat

Onze secretaresse Karin VanderAerschot is er elke dag tussen 7u30 en 16u30,
behalve op
woensdag en vrijdag (tot 13u30)

Afhalen van aangevraagde documenten en brieven, telefoneren voor inlichtingen,...
gebeurt best tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Vorig nieuws

 

Prof. Dr. Joke Denekens ging met pensioen
Bijna 35 jaar geleden begon ze hier als solo-huisarts, bouwde de praktijk op, leidde hier ook talloze jonge huisartsen op. Later bouwde ze ook haar carrière aan de universiteit van Antwerpen uit, als diensthoofd van de afdeling huisartsgeneeskunde en daarna als vice- rector onderwijsbeleid. Wij danken haar voor al haar werk in het uitbouwen van onze praktijk en wensen haar verder nog veel geluk toe.

Beste patiënten,

 

Volgend jaar word ik 60 jaar. Ik heb beslist mijn praktijk als huisarts stop te zetten vanaf 1 januari 2014 om meer vrije tijd te hebben voor mijn familie en mijzelf. Vanaf het najaar 2014 ga ik ook op emeritaat aan de universiteit van Antwerpen.
Ik geef de fakkel nu volledig door aan mijn collega’s, die mij overigens al vele jaren vervangen wanneer ik naar de universiteit ben. Bijna 35 jaar heb ik met u een hechte band gehad. We hebben samen veel meegemaakt.
Ik heb mijn job als huisarts altijd heel graag gedaan omdat u allen in mijn hart een plaatsje hebben en dat
zal zo blijven.
Het ga jullie goed.


Professor dr. Joke Denekens

 

Opnieuw een haio in de praktijk
Na een afwezigheid van 9 jaar komt er weer een haio (huisarts in opleiding) in onze praktijk. Vanaf 2 september 2013 werkt dokter Laura Celis mee in onze praktijk.
Klik hier voor meer informatie hierover.


Geen consultaties meer op zaterdag
Om u nog beter te kunnen helpen, verbouwden wij in augustus en september 2012 onze praktijk zodat er een extra praktijkruimte bijgekomen is. Hierdoor komen tijdens de week meer consultatie-uren vrij, ook buiten de normale kantooruren.

Daarom is er vanaf 1 maart 2013 geen consultatie meer op zaterdag. In het weekend kan u voor dringende problemen steeds terecht bij de huisartsenwachtdienst: 070/25.40.40