KJC Lier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Home

NIEUWS FEBRUARI

Beste judoka’s,
De foto's van de demonstratie en de spaghettiavond staan online.

De uitslag van het examen van 3 februari en de bijhorende foto's staan online.
Proficiat aan de deelnemers.


NIEUWS DECEMBER

Beste judoka’s, beste ouders,
Zoals jullie al ongetwijfeld hebben kunnen lezen in onze activiteitenkalender gaat onze jaarlijkse demonstratie van team A en team B dit judoseizoen door op vrijdag 10 februari 2017 van 18u30 tot 19u30.
 
Traditiegetrouw volgt daarna een kleine receptie in het cafetaria op het gelijkvloers.
Dit keer pakken we het iets anders aan en nodigen wij al onze judoka’s, gezinsleden en grootouders op een spaghetti avond:
 
  • 10 euro voor een volwassen portie spaghetti bolonaise
  • 8 euro voor een kinderportie spaghetti bolonaise (tot 12 jaar)

Deelname is enkel mogelijk door:
  • voorinschrijving met het inschrijvingsformulier op onze website: De link naar het inschrijvingsformulier: http://users.skynet.be/kjc.lier/spaghetti.html .
  • EN voorafbetaling van het correcte bedrag op onze bankrekening BE56 4025 0285 7188
  • EN dit uiterlijk op 1 februari 2017.
 
Indien de vraag groter is dan het aantal beschikbare plaatsen, geldt het principe ‘eerst is eerst’ en is de datum van ontvangst van het juiste bedrag op onze bankrekening bepalend. Voor diegenen die er dan helaas afvallen, wordt het betaalde bedrag uiteraard teruggestort.
 
Wij willen ook de ouders van onze judoka’s mee betrekken in dit gebeuren en zoeken nog naar 8 vrijwilligers die een handje willen komen toesteken: koken, opdienen, afruimen en afwassen. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven (namen en aantal duidelijk vermelden) via mail bij geert.goetschalckx@telenet.be . Alvast bedankt voor de medewerking!

Rest er mij nog, namens het bestuur en het trainersteam al onze judoka’s en hun familieleden prettige eindejaarsfeesten en een sportief 2017 toe te wensen!

Wij rekenen erop dat al onze judoka’s, jong en oud, van deze informatie op de hoogte zijn! Wij stellen helaas vast dat onze leden van team A vaak niets weten van onze nieuwsbrieven.
Vandaar ook mijn vraag naar leesbevestiging! En zo weten wij meteen of het emailadres nog klopt.

Met sportieve groeten,
 
Geert Goetschalckx
secretaris KJC Lier

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu