Beste patiŽnten,

 

In de praktijk wordt rekening gehouden met social distancing en tot onbekende datum zijn enkele bijhorende veiligheidsmaatregelen van toepassing† :

 

* Indien u zich ziek voelt (zelfs lichte symptomen), een zieke partner of zieke kinderen in huis heeft of indien u in aanraking gekomen bent met zieke mensen, gelieve uw afspraak te annuleren. Dit voor uw en mijn gezondheid, maar ook voor de gezondheid van andere (kwetsbare) patiŽnten.

* Het is verplicht om desinfecterende handgel te gebruiken bij het binnen komen van de praktijk. De handgel staat in de inkomhal/wachtruimte.

Ikzelf zal ook voor en na elke consultatie mijn handen desinfecteren en na elke consultatie zal de consultatieruimte ontsmet en verlucht worden.

Bij het binnen komen en bij het verlaten van de praktijk en eventueel tijdens de weging, is het verplicht om even een mondmaskertje (of een sjaaltje) te dragen omdat er dan minder afstand bewaard kan worden. Dit uit respect voor elkaars gezondheid.

 

* In de wachtruimte kan voortaan maar 1 persoon plaats nemen. Probeer de tijd die u in de wachtruimte zou spenderen tot een minimum te beperken. Ik probeer zo stipt mogelijk te werken dus het heeft weinig zin om veel op voorhand aanwezig te zijn.

Om contact tussen patiŽnten te vermijden plan ik de afspraken voldoende ruim in.

Er zullen vanaf nu ook geen tijdschriften/magazines in de wachtruimte aanwezig zijn en het toilet is voorlopig niet beschikbaar dus doe bij voorkeur eerst thuis een toiletbezoekje.

 

* De consultaties verlopen liefst nog 1 op 1 maar indien gewenst mag er 1 begeleider, partner, kind of ouder aanwezig zijn tijdens de consultatie.

Begeleiders, partners, kinderen of ouders mogen ook niet in de wachtruimte blijven zitten (omdat die ene plaats beschikbaar is voor de volgende patiŽnt).

 

* Ter bescherming van u en mij is er een plexiwand geplaatst op het bureau en ter hoogte van de weegschaal.

 

* De betalingen gebeuren liefst met PAYCONIQ. U kan deze app gratis downloaden op de meeste telefoons.† Zoek in de App Store of Google Play Store op 'Payconiq by Bancontact' en klik op het pictogram van de app. De download start automatisch.

LET OP : Er is geen Bancontact in de praktijk.

Probeer cash geld te vermijden of gepast te betalen, indien er geen andere mogelijkheid is.

 

* Ik begrijp dat ik veel van u vraag maar op deze manier kan de praktijk met een vlot verloop geopend blijven.

 

* Indien u toch liever een afspraak uitstelt, heb ik daar begrip voor. Graag tijdig een seintje via telefoon of mail : 03 789 06 51, 0496 334 117 of katty.uytersprot@skynet.be

 

Alvast bedankt voor uw begrip en om rekening te houden met deze maatregelen.

Samen staan we sterk tegen het coronavirus.

 

Katty Uytersprot

DiŽtiste

Kerkstraat 23, Stekene

03 789 06 51

0496 334 117

katty.uytersprot@skynet.be