Isabelle ACHTEN
Lid


° 16 juni 1978
Vlierstraat 2 - 3511 Hasselt
Email: isabelle.achten@jongvldhasselt.be


Isabelle behaalde haar diploma Communicatiewetenschappen aan de VUB. Hoewel ze het momenteel erg druk heeft met haar job, maakt ze toch af en toe de nodige tijd vrij om ons te blijven steunen. Zij wil zich vooral concentreren op de gemeentelijke en provinciale verkiezingen van 2006.

Cathérine ALEN
Bestuurslid

° 20 april 1983
Koningin Astridlaan 31 – 3500 Hasselt
Email: catherine.alen@jongvldhasselt.be


Cathérine studeert momenteel psychologie aan de KU Leuven. Ze werd als enige vrouw verkozen om de Hasseltse belangen te verdedigen binnen Jong VLD Limburg en mee een provinciale werking uit te bouwen. Wegens tijdgebrek en een andere visie heeft ze haar zitje ondertussen opnieuw verkiesbaar gesteld. Zeker niet op haar mondje gevallen en recht door zee zet ze zich tussen al het studeerwerk 150% in voor Jong VLD Hasselt. En dit is nog maar een begin... van deze jongedame ga je zeker nog horen!

Frédéric ALEN
Voorzitter
Limburgs Afgevaardige


° 23 augustus 1978
Koningin Astridlaan 31 - 3500 Hasselt
Gsm: + 32 495 90 73 55
Email: frederic.alen@jongvldhasselt.be

Hij houdt zich al zo’n zes jaar met lokale politiek bezig. Eerst vrij terughoudend als bestuurslid van Jong VLD Hasselt en de laatste jaren steeds intenser tot Frédéric na verkiezingen in oktober 2001 werd beloond voor zijn inzet en tot voorzitter werd verkozen. Hij werd al snel de spreekbuis van Jong VLD in het lokaal VLD-bestuur en is zo’n beetje de all-rouder die zich ondanks persoonlijke tegenslagen blijft inzetten voor de groep en blijft proberen nieuwelingen enthousiast te maken.

Nathalie ALEN
Bestuurslid

° 18 september 1981
Koningin Astridlaan 31 – 3500 Hasselt
Email: nathalie.alen@jongvldhasselt.be


Nathalie behaalde het diploma van licentiate in de Toegepaste Taalkunde Duits - Frans aan de Vlekho-Hogeschool te Brussel. Momenteel legt ze de laatste hand aan haar Master in Europees en Internationaal Recht aan de VUB. Als “zus van” is ze natuurlijk mee opgegroeid met Jong VLD Hasselt, maar door haar inzet, visie en daadkracht wist ze bij de laatste bestuurswissel de overgrote meerderheid van de leden achter haar te scharen waardoor ze werd verkozen tot bestuurslid van onze groep. Een toffe meid die zeker sfeer in de groep kan brengen op allerhande activiteiten.

Rafael BEKKERS
Lid

° 11 oktober 1988
Kleinstraat 13 - 3500 Hasselt-Godsheide
Email: rafael.bekkers@jongvldhasselt.be

Zelfs als benjamin van de groep komt Rafael vaak verrassend volwassen uit de hoek. Hij heeft een klare kijk op politiek, op de wereld in’t algemeen en durft z’n ideeën bovendien ook nog goed te verwoorden. Hij zet zich stevig in voor acties en bij het organiseren van activiteiten. Soms een beetje een rebel, maar wie zijn vader Frank kent (voorzitter VLD Hasselt) merkt dat de appel niet ver van de boom valt en ook hij het hart op de goede plaats heeft.

Samir BENDIMA
IPS Jong VLD Nationaal

° 7 mei 1977
Hasseltsesteenweg 157 - 3720 Kortessem
Email: samir.bendima@jongvldhasselt.be

Samir werd bij de jongste bestuurswissel van Jong VLD Nationaal door succesvol gelobby van onze afgevaardigen verkozen tot Internationaal Politiek Sekretaris. Hij onderhoudt dus de contacten met andere liberale jongerenorganisaties in en buiten Europa. Daarvoor reist hij regelmatig naar die landen toe en organseert hij mede de buitenlandse reizen die Jong VLD maakt. Met zijn buitenlandse roots ligt Samirs ambitie als licentiaat Politieke en Sociale Wetenschappen (VUB) in de wereld van consulaten en ambassades.

Filip BIESMANS
Ledenverantwoordelijke


° 6 augustus 1980
Kiezelstraat 96 – 3500 Hasselt-Godsheide
Email: filip.biesmans@jongvldhasselt.be


Deze licentiaat Handelswetenschappen met specialisatie Accountancy studeerde af aan de Ehsal te Brussel. Hij viel meteen op door z’n verbale kwaliteiten (groot bakkes!) en verbaast ons steeds opnieuw met z’n klare kijk op de meest uiteenlopende onderwerpen. Filip is zich momenteel aan het inwerken in het familiebedrijf waar natuurlijk alle tijd in kruipt. Tot binnenkort!

Véronique BOSMANS
Lid


° 10 mei 1983
Luikersteenweg 232 - 3500 Hasselt
Gsm: + 32 476 45 67 36
Email: veronique.bosmans@jongvldhasselt.be

Via haar mama draait Véronique al jaren mee achter de schermen van de liberale Limburgse en Hasseltse politiek. Ze heeft dan ook meegeholpen in tal van vekiezingscampagnes van verschillende VLD’ers. Zij studeert momenteel Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven waar ze natuurlijk ook met volle teugen van het studentenleven profiteert.

Filip DECAT
P.R.-verantwoordelijke
Nationaal Bestuurslid


° 28 april 1975
Mombeekdreef 41 - 3500 Hasselt
Gsm: + 32 479 40 95 68
Email: filip.decat@jongvldhasselt.be

Deze professionele headhunter studeerde Psychologie aan de VUB en is tevens een absolute wielerfanaat. Filip was gedurende twee edities van de Hasseltse Jeneverfeesten “Bleu Drèpke” in eigen persoon maar nu zijn we op zoek naar opvolging. Al zal het evenaren van zijn inzet toch moeilijk zijn. Hij draait al twee verkiezingscampagnes mee op volle toeren maar zelf wacht hij met opkomen tot in 2006 waar hij iedereen gaat verbazen met een wereldschokkende campagne met dito resultaat.

Philippe DESHASQUE
Lid


° 20 juli 1982
Crutzenstraat 39 - 3511 Kuringen–Hasselt
Gsm: + 32 497 25 27 20
Email: philippe.dehasque@jongvldhasselt.be

Philippe heeft succesvol een opleiding Boekhouden - Informatica afgerond aan de Provinciale Handelsschool Hasselt en studeert momenteel voor licentiaat Geschiedenis aan de VUB. Hij interesseert zich vooral in beleid en diplomatie. Hij typeert zichzelf als sociaal en kritisch, hetgeen wij natuurlijk alleen maar bevestigen.

Wesly HERMANS
Lid
Hasseltse Jeugdraad Afgevaardigde


° 03 juli 1983
Heidestraat 106 - 3500 Hasselt
Gsm: + 32 497 25 27 20
Email: wesly.hermans@jongvldhasselt.be

Wesly studeert regentaat aan de Katholieke Hogeschool Limburg en zetelt samen met Laurence voor Jong VLD Hasselt in de Hasseltse Jeugdraad. Meer een erg stil type dat lang observeert alvorens te reageren.

Wim HOUBEN
Bestuurslid
Ondervoorzitter Jong VLD Limburg

° 9 maart 1975
Kempisch Kaai 51 - 3500 Hasselt
Email: wim.houben@jongvldhasselt.be

Als enige ‘papa’ in ons midden neemt hij geen blad voor de mond waardoor mensen altijd weten waar ze bij hem staan. Wim is dè bezieler van het I-city project in Hasselt, een ambitieus plan om van Hasselt één grote hotspot te maken waarop de draadloze gebruikers telkens nieuwe programma’s, tools en gadgets testen op de meest up-to-date hardware. Hij heeft gezien zijn druk professioneel leven weinig vrije tijd, maar met z’n inzet maakt hij alles goed.

Christophe JACQUET
Penningmeester & Webmaster
Limburgs Afgevaardigde

° 17 juli 1974
Schrijnwerkerstraat 14/2 - 3500 Hasselt
Gsm: + 32 473 73 22 40
Email: christophe.jacquet@jongvldhasselt.be

Als Industrieel Ingenieur werkt Christophe bij Collins & Aikman. Dit bedrijf produceert de instrumentenborden voor de Ford Mondeo. Niet zo zeer een spraakwaterval, maar wat hij zegt is wel raak! Een jarenlang actief, trouw en goed functionerend bestuurslid. Hij werd onlangs verkozen tot Limburgs Afgevaardigde bovenop zijn titels als webmaster en penningmeester en wil zich op termijn profileren in de Hasseltse politiek.

Laurence LIBERT
Sekretaris

° 29 maart 1980
Thonissenlaan 54 bus 3 - 3500 Hasselt
Gsm: + 32 477 77 23 16
Email: laurence.libert@jongvldhasselt.be

Laurence studeerde Toegepaste Economische Wetenchappen aan het LUC in Diepenbeek en vervolmaakte haar opleiding met een Master in Business Administration aan de VUB. Ze behaalde een kleine 6000 voorkeurstemmen bij de parlementsverkiezingen van 2003 en was opnieuw kandidaat vanop de derde opvolgersplaats voor de Vlaamse Verkiezingen in 2004. Ze werkt nu op het kabinet van Binnenlandse Zaken bij Minister Patrick Dewael.

Nathalie MORREN
Lid

° 5 augustus 1977
Boekstraat 8 - 3500 Hasselt
Email: nathalie.morren@jongvldhasselt.be

Na haar succesvolle opleiding Rechtspraktijk besloot Nathalie om Criminologie te gaan ‘bij’studeren aan de VUB. Door stages bij o.m. de gerecherlijke politie en hobbies zoals karate staat zij zeker haar mannetje. Ze is momenteel hard aan het werk een blitse carrière uit te bouwen waardoor politiek in’t algemeen tegenwoordig wijkt.

Dominique ROBERT
Bestuurslid

° 16 april 1972
Willem Huveneerstraat 22 - 3500 Hasselt
Email: dominique.robert@jongvldhasselt.be

Terug van even weg geweest bekijkt Dominique alles meestal via een heel andere invalshoek door zijn jarenlange ervaring op een schepensekretariaat. Momenteel is hij actief als IT’er bij Fortis. Wegens omstandigheden verblijft hij momenteel niet in Hasselt, maar we zijn er zeker van dat Dominique weer klaarstaat om bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 hevig
aan de kar te trekken!

Hans SIMILON
Bestuurslid

° 22 augustus 1977
Kuringersteenweg 440 bus 1 - 3500 Hasselt
Email: hans.similon@jongvldhasselt.be

Hans heeft er zeker al het meeste ‘dienstjaren’ opzitten. Ruim tien jaar geleden begon hij bij de toenmalige PVV-jongeren aan zijn politiek avontuur. Als oud-voorzitter heeft Hans nog steeds een belangrijke stem binnen de groep. En als beredeneerd account manager weet hij dan weer de impulsieve neigingen van andere bestuursleden om te zetten tot fraaie resultaten. Hij werd samen met Christophe en Cathérine verkozen tot Limburgs Afgevaardigde, maar hij en Cathérine ruilden hun zitje reeds om.

Kathleen SIMILON
Bestuurslid


° 20 oktober 1978
Blijde Inkomstraat 26 - 3500 Hasselt
Email: kathleensimilon@hotmail.com

Deze sociaal assistente moet je zeker leren kennen! Kathleen is momenteel werkzaam in de meest ‘telecomplete’ gsm- en telefoniebusiness. Ja, de zus van Hans, al heeft ze zeker voldoende capaciteiten om het individueel erg ver te schoppen. Als ze zich achter iets of iemand schaart is het succes gegarandeerd! Ze debuteerde niet onaardig bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen van 2000, waardoor we hopelijk opnieuw op haar mogen rekenen.

Nicolas STEIN
Bestuurslid

° 7 april 1978
Kuringersteenweg 391 - 3500 Hasselt
Email: nicolas.stein@pandora.be

Nicolas is zo’n soort stille kracht waarop we altijd kunnen terugvallen. Deze industrieel ingenieur is momenteel actief bij Best NV, een groeiend bedrijfje dat zich in sorteermachines specialiseert en deze overal ter wereld inplant... met Nicolas! Hij gaat vaak eerst aandachtig luisteren vooralleer een goed overwogen oordeel te vellen. Hij heeft geen uitgesproken politieke ambitie, maar we kunnen altijd op hem rekenen voor ondersteunende (campagne)aktie!

Nathalie VREVEN
Lid

° 16 september 1986
A. Rodenbachstraat 17 - 3500 Hasselt
Email: nathalie.vreven@jongvldhasselt.be

Nathalie gaat als tiener nog naar school aan het Vrij Technisch Instituut te Hasselt en valt meestal op door helemaal niet op te vallen. Ze is steeds van de partij op vergaderingen en altijd ijverig aan het werk tijdens activiteiten en verkiezingscampagnes. Zo biedt ze ons heel wat ondersteuning.