Jean-Luc and Myriam 4 you

Hallo wij zijn Jean-Luc & Myriam of samen kortweg JLM,

Beiden noemen we onszelf geen echte avonturiers en zeker geen pioniers, uitvinders of genieŽn. We zijn gewone, gemiddelde personen.

We hebben wel een open geest met een portie wilskracht en volharding. We staan ook open voor vooruitgang en stellen onszelf steeds een doel dat we blijven nastreven.

Ons motto is altijd geweest: "Wat je kan dromen, kan je waar maken".

We hebben 1 dochter en 1 kleinzoon.

We droomden al van in 't begin van reizen en we trokken op eigen houtje met onze wagen naar de Noordkaap, dwars door Ijsland en tot 2x toe doorheen de Sahara.

We wilden anderen helpen hetzelfde te doen. We deelden telkens onze reisroutes en ervaringen via diamontages. We schreven de eerste Vlaamse reisgids voor de Sahara.

We droomden van een kampeerauto en bouwden zelf al 4 kampeerauto's. De derde bouwden we helemaal eigenhandig om vanaf het bloot chassis van een oude Land Rover Forward Control !

We droomden van een terreinwagen en maken nu al meer dan 29 jaar off road reizen met een Land Rover.

Naast de trektochten met onze Land Rover verkenden we ook nog onder andere de CaraÔben, het Panamakanaal, de MayaruÔnes, Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, Death Valley, de Mojave Desert , Oman en Dubai.

We droomden er van om "op de buiten" te wonen en na lang zoeken (en sparen) restaureerden we eigenhandig een boerderijtje op een fantastisch afgelegen plaatsje in de Westhoek. De ervaringen om op eenvoudige wijze zelf je ramen, trap en keuken te maken deelden we weer met anderen.

We droomden ervan om ons inkomen te verhogen en een eigen internationale onderneming uit te bouwen (naast onze vaste job als ambtenaar bij Belgacom) en nu helpen we anderen om hoofdzakelijk van thuis uit hetzelfde te doen.

We zijn nog steeds sterk geÔnteresseerd in een gezonde levensstijl en we zijn dan ook nog steeds PHD = proud Herbalife distributors. Dus voor voedingssupplementen, gewichtsbeheersing, afslanken, bijkomen en uitwendige verzorgingsproducten kan je bij ons terecht.

Heb je interesse in een gratis welzijnsevaluatie (= lichaams- & voedingsanalyse) of met andere woorden wil je weten hoe het met jouw lichaam is gesteld en hoe voeding je levenskwaliteit kan beÔnvloeden, neem dan gerust contact met ons op.

We vonden dat in de huidige tijden van internet een website erbij hoort, dus leerden we op eenvoudige wijze webpagina's te maken.

 We droomden ervan om onze bijverdienste te kunnen uitbouwen tot wat meer financiŽle onafhankelijkheid en zo eerder met pensioen te kunnen gaan. En ook dit konden we uiteindelijk realiseren. Eerlijk gezegd soms koste het ons bloed, zweet en tranen, heel wat cursussen en vele nachtelijke uren. Maar na jarenlang zoekwerk en persoonlijke ontwikkeling hebben we nu de laatste puzzelstukken bijeen gekregen. En weer deelden we dit unieke plan met anderen, zodat ook zij een financiŽle extra of zelfs de basis voor hun eigen financiŽle hangmat kunnen creŽren. GeÔnteresseerden zie:  www.optimum-job.be

We houden er nog steeds van om iets bij te leren, een terrasje te doen, lekker te eten, te wandelen met onze hond, te reizen en de natuur te bewonderen.

En zelfs na een mislukte poging om dwars door Afrika te trekken behoort reizen, liefst off road met onze Land Rover (nu een Discovery 4), ook nog altijd tot onze favorieten, meer hierover zie :  >>  JLM op reis

 

Op jouw succesvolle en gezonde toekomst,

Myriam & Jean-Luc

 

____________________________________

© Copyright 2008 - 2010     Alle rechten voorbehouden.