Header image  
TE HUUR  
        ENKEL VOOR LEDEN FIETSCLUB DRAISINEKEN

De best geteste fietskoffer voor € 4 / dag. Inclusief 2 stevige wielhoezen, een crankbeschermer en afstandshouders voor voor- en achtervork. Tot framemaat 66 past in deze koffer. 

Zonder schade aan je fiets op je vakantie bestemming aankomen? Deze fietskoffer biedt je de beste zekerheid voor je racefiets (tot framemaat 66). De fietskoffer heeft een Bike-disc-afstandshouder tot de schalen, zodat de fietskoffer in het midden niet in elkaar kan worden gedrukt. De wieltjes aan de onderkant van de fietskoffer en het inklapbare handvat zorgen voor een goede hantering. Met spanriemen aan de binnenkant van de schalen houd je de fiets en wielen op zijn plaats. Voor het inpakkken van je racefiets zie: http://www.youtube.com/watch?v=wNSWLzZ3MwU
 
 
Afmetingen koffer buitenkant: Afmetingen koffer binnenkant:
Lengte onderkant: 115 cm; 
Lengte bovenkant: 85 cm;
Hoogte: 87 cm;
Diepte: 29,5 cm.
Lengte onderin is 112 cm.
Lengte bovenin is 78 cm;
Hoogte is 81 cm;
Diepte is 25 cm.

Gewicht:
Het gewicht van de lege koffer is 10,4 kg, de 2 wielhoezen wegen samen 1,6 kg.

Inclusief:
Inclusief 2 stevige wielhoezen, 3 kunststof afstandhouders voor voor- en achtervork, Bike-Disc afstandhouder voor de kofferschalen, Xtreme Bigblock crankbeschermer. Beide kofferschalen zijn bekleed met schuimstof-inserts.
 
Inpakken van je racefiets:
Pedalen eraf, stuur aan de voorkant losmaken en in je frame haken. Zadelpen en zadel eraf. Wielen eraf en snelspanners eruit. Voor de rest zo goed mogelijk beschermen en vast zetten zodat je frame of onderdelen niet beschadigen. Zowel de wielen als het frame past in de koffer. Zie bijgevoegde fotos, hoe de koffer er ingepakt uit ziet.
 
Kan mijn ATB (mountain bike) erin?
Dat hangt sterk af van de vorm van het frame en hoe hij geveerd is. Ik raad aan om op de grond een trapezium te tekenen met de volgende maten: 112 cm voor de onderkant, 81 cm hoog en 78 cm voor de bovenkant. Leg je ATB erop en puzzel of het past. Indien je bereid bent om je voorvork te demonteren, dan past hij er zeker in.
 
Ik heb een fiets met een geïntegreerde Zadelpen?
Ik raad aan om op de grond een trapezium te tekenen met de volgende maten: 112 cm voor de onderkant, 81 cm hoog en 78 cm voor de bovenkant. Leg je racefiets erop en kijk of het past, mogelijk moet je je grote tandwiel voor eraf halen.

Interesse?

Voor 4€/dag (+ 100 € waarborg) kan een lid van Fietsclub Draisineken over deze fietskoffer beschikken

Neem contact op met Tomas op tomas.liefooghe@gmail.com voor beschikbaarheid en eventuele bijkomende inlichtingen.