Start ] Mijn club ] Geschiedenis ] Technieken ] [ Garami baraki 2005 ] Verhaaltjes ] Woordverklaring ] Links en awards ] Reactiepagina ]

 

Garami baraki 2005

 

De garami baraki is het Japans Nieuwjaar dat we vieren met gans de club.

Tijdens de garami baraki worden dan ook de diploma's uitgedeeld van het voorbije jaar. Na de toost op het nieuwe jaar met Japanse rijstwijn (saké) of fruitsap wordt de avond besloten met de huldiging van het trainingsbeest. De senior die in de loop van het voorbije jaar aan het meest aantal trainingen deelnam ontvangt dan uit handen van sensei Patrick Daeleman een trofee. Hierna komen we ook de clubkampioen/e te weten.

Dit jaar werd Peter Thoon voor de 3de keer als trainingsbeest van het jaar uitgeroepen met 146 trainingen. Hij werd gevolgd door Birger Delrue met 145 trainingen en Nathalie Baten met 102 trainingen.

De clubkampioen/e van dit jaar is Céline Zonnekein. Zij nam deel aan 4 competities en wist daarbij 15 punten te verzamelen. Zij behaalde 3 gouden en 1 zilveren medaille. In het klassement werd zij gevolgd door Peter Thoon (11 punten) en Pauline Zonnekein (10 punten).

 

 


 

 

    Voeg deze site bij je favorieten

 

Search this site or the web powered by FreeFind

Site search Web search