Mogen wij ons voorstellen ?

 

  JEU DE BOULES   

 

 

Tekstvak:  Wat brengen we ?

Een muzikaal totaalprogramma : volkse meezingers, kleinkunstliederen, visuele acts, poppenspel… en over dit alles gieten we een humoristische saus. Thematisch gaan de liederen over actualiteit, man-vrouw, drank (Duvel heeft een voorkeurbehandeling), de Liefde, kleine anecdotes, af en toe een grappige levensles,… enz.


Waarvoor doen we het ?

We zijn 5 (en met onze technicus 6) vrienden die graag muziek maken. Tien jaar geleden zijn we een beetje ‘stoemelings’ begonnen met een groepje en vrij spoedig speelden we eigen geschreven nummers. Het meeste plezier beleven we aan het repeteren, maar af en toe laten we graag horen wat we kunnen tijdens een optreden. Ondertussen hebben we al voor tal van gelegenheden gespeeld in allerlei soorten verenigingen.  
Als groep zijn we lid van LSA vzw (een lokale wijkvereniging). De optredens zijn dan ook geen ‘bijverdienste’ voor ons, de vergoeding die we vragen is enkel om uit onze kosten te geraken. Jaarlijks spelen we in juni trouwens ook benefieten voor een goed doel.

Zijn er praktische zaken te regelen ?

 

We brengen zelf een licht- en klankinstallatie mee. Een podium is niet echt nodig, maar wel voldoende plaats ca. 6m breed en 4m diep. Graag drinken we ook Duvel tijdens het optreden. We hebben ongeveer 1 uur tijd nodig om alles klaar te zetten en te soundchecken.   

 

Hoeveel kost dat ?

We vragen € 200 en bijkomend een vervoersvergoeding € 0,30/km voor 2 auto’s (eerste 20 km is gratis).

Hiervoor brengen we een optreden van 2 x 45 min. (onderbroken met een pauze). Andere formules zijn natuurlijk ook mogelijk (vb. 60 min. zonder pauze, 2x 30 min., …enz.).
Er moet geen SABAM of Billijke vergoeding betaald worden omdat het allemaal eigen nummers zijn.

Hoe kan je ons contacteren of vastleggen ?


Kan via mail of GSM (zie hieronder). Wel tijdig boeken want we spelen enkel met de volledige equipe. (en vermits we ook allen geëngageerd zijn in allerlei verenigingen…).

Meer info en contact  :  

Jeu de Boules
p/a Luc Callaerts
     Salvialaan 20 – 2840 Reet (Rumst)
     GSM 0494/931556
     E-mail : luc.callaerts@11.be                      
     website :
www.jeudeboules.be

 

Raf

 

Het hadden recensies kunnen zijn… (of misschien toch niet ?)

 

“Vijf jonge, knappe, intelligente, volslanke body’s van aantrekkelijke mannen – brrrrrrrr – meer moet dat niet zijn…”
Libelle

 

“In hun werk stellen ze de spirituele waarden centraal zo rond de Alc. 8,5 %vol. Ze bannen den Duvel uit de wereld!”

Kerk en Leven

 

“Vestimentair durven ze gewaagde combinaties met wit uitproberen, een vernieuwende wind in de traditionele showbizz kledij”
Marie Claire

 

“Het marxistisch dialectisch materialisme is soms ver zoek, maar de Ché zou er zeker content met zijn geweest”

De Rode Vaan

 

“Ideaal voor een avondje uit. Een spelletje petanque met Jeu de Boules ! Zorg wel voor de gepaste randvoorwaarden waaronder jenever of duvel.”

Knack Weekend

“Vijf jonge, knappe, intelligente, volslanke body’s van aantrekkelijke mannen – brrrrrrrr – meer moet dat niet zijn…”

Gaytimes

“De muzikale standjes zijn ongeëvenaard en kunnen moeilijk onder één noemer geplaatst worden. Of toch : op zijn jeudebouls”
Maandblad CC De Steiger