WELKOM

Bedankt voor je bezoekje en veel kookplezier. Ik hoop je nog dikwijls te begroeten. Neem ook eens een kijkje op mijn blog !

INTRO

Een kast vol kookboeken, zo ben ik begonnen. Bij het lezen van recepten gaf ik de moed al op. De bereidingswijze is vaak moeilijk uitgelegd. Om maar te zwijgen van de ingredienten: een snuifje van dit, een mespuntje van dat. Het zijn dikwijls zaken die je maar één keer gebruikt, en die dus niet iedereen in huis heeft. De microgolf is nuttig voor studenten, alleenstaanden en koppels, die de grote kookpotten niet zo dikwijls gebruiken, en kleine porties maken. Lekkere, eenvoudige gerechten klaarmaken is mijn hobby. Ik zet de recepten dan op papier en neem een foto. Mijn recepten delen met anderen vond ik wel leuk. Zo kunnen mijn kinderen hier Mama's recepten vinden. Mijn geheugen laat mij ook al wel eens in de steek en opschrijven wordt de boodschap. Recepten zoeken in een kookboek is tijdrovend. Vele mensen zoeken eenvoudige recepten zonder veel gedoe. Daarom deze site. Ik wens je hier veel kookplezier.

Het is mogelijk om mijn recepten te gebruiken voor eigen gebruik. Had je ze graag op je eigen site, dan graag met een link naar mijn keukenblog. Stuurt u mij in dit geval alstublieft een mail, zodat ik hiervan op de hoogte ben. Alvast bedankt!

Even kennismaken: klik hier

Lekkere gerechten, eenvoudig uitgelegd, stoofpotjes, seizoensgroenten en oma's recepten om je tafelgenoten mee te verrassen! Klik op het recept om te openen.

Neem ook een kijkje op mijn blog, met zoekfunktie langs rechterkant

Intervieuw VRT-KOPPEN in 2006

Leuk te weten wie er langs kwam !

:

Artikel in de krant van West-Vlaanderen

Nieuwjaarsbrieven, Leffeartikelen......

Klik hierom naar beginpagina te gaan.

Deze website wordt regelmatig bijgewerkt.

Free DHTML scripts provided by
Dynamic Drive