15/4/2018: TT Tangissart

(Ronny Barnhoorn)

 

 

TT Tangissart - 77 km - 1500 PHM

 

MichaŽl, Ivan en ik staan aan de start van deze alomgekende TT en chrono. John hebben we op ťťn of andere manier gemist (maar komen we later tegen op het parcours).

Het is nog fris en het heeft vannacht geregend maar ze hebben een mooie dag voorspeld en dus vertrekken we met veel goesting.

Wederom werd er gesleuteld aan het parcours en er zitten een paar zeer aangename verrassingen in. Vooral een paar technische klims die normaal in elke tocht als afdaling worden genomen waren een schitterend idee.

Ook al kennen we ondertussen de meeste weggetjes, ze boxen het weer op een andere manier in mekaar zodat het steeds weer de moeite loont toch af te zakken naar deze TT. En we zijn niet de enige want ze klokken af op net geen 2000 deelnemers.

De bevoorrading is wederom 'hors categorie': taarten, cake, groenten met cocktailsaus, pasta, chips, energiebaren en -drank, pudding, potjes fruitsla,... je kunt het je zo zot niet bedenken maar het was er, zelfs blikjes desperadobier !!

De regen van vannacht heeft weinig modder veroorzaakt en het zonnetje zorgt ondertussen voor zalig bikeweer.

De mix van een schitterend parcours, fantastische bevoorradingen en stralend weer heeft er voor gezorgd dat we weer met volle teugen hebben genoten van deze klassieker.

 

Gps track  -->  klik

 

Ronny Barhoorn 15/4/2018