15/9/2019: Rando Noville les Bois (Ronny Barnhoorn)

Op deze prachtige nazomerse dag trokken MichaŽl, Ronald, en Ronny naar de TT van Noville-les-bois die pas aan hun tweede editie toe waren.

Bij de start valt al onmiddellijk op dat er een massa volk aanwezig is (vorig jaar op hun eerste editie waren er bijna 1400 deelnemers).

Het begin is een mix van veld, bos en singletracks die ons richting de Maas brengt. De eerste bevoorrading komt te snel na 13 km maar is van alles voorzien. Eens aan de flank van de Maas kan het echte festijn beginnen. Leuke singletracks, beestige klims, technische afdalingen vliegen ons om de oren.

Op bevoorrading twee kan je brood met spek en eieren verorberen en is er zelfs een DJ aanwezig. We plasseren dan ook een dansje.

Het parcours blijft gewoon een plezier om te rijden, mede door het schitterend weer.

Op bevoorrading drie heeft men bakjes met groentjes voorzien, naast de energierepen aangeboden door Decathlon. Na bevoorrading drie zijn er nog een paar serieuze klimmen maar wordt het parcours terug vlakker en klikken we een paar versnellingen hoger tot aan de laatste bevoorrading waar enkel Achouffe wordt aangeboden en wij uiteraard niet afslaan.

 Het is nu nog gewoon binnen bollen en we genieten op het zonovergoten terras van de sporthal na van deze prachtig en perfect georganiseerde TT. Ons zien ze hier zeker terug!

 

61km  -  1100hm

 

Ronny Barnhoorn