31/3/2019: MTBHa8 TT (David Dehertogh)

https://mtbha8.cycloclub.be/

 

 

Mits het vandaag in mijn thuisgemeente de lokale TT op de agenda stond. Heb ik de TT van Haacht (mtb Ha8)  gereden. 

Had de avond voordien het promotiefilmje gezien, zaten een paar mooie singletracks en veel draaien en keren in. Dus ik was benieuwd. Deze ochtend om 9u (zomeruur) op het gemak vertrokken met de fiets naar het vertrek.

Daar aangekomen de fiets even gestald in de bewaakte fietszone. Gekozen voor de langste afstand (55 km) mits er nauwelijks hm (uiteindelijk 181) zijn (nadeel van de streek helaas). Vertrokken net toen het een beetje begon te miezeren  maar dat ging wel rap ophouden volgens buienradar.

Tof parcours uitgestippeld door de mannen van Ha8 veel (mooie)  eenmalige passages met veel  draaien en keren. Was wel even wennen voor mij  zolang geen mtb tocht meer gereden Afpijling was top (geen enkele keer verkeerd gereden)

De bevoorrading was ook goed met zelfgemaakte pannenkoeken en cake, voor  de pannenkoeken heb ik wel gepast die zullen voor volgend jaar zijn. 

Dan na 42km gekozen voor een extra lus van 4km ( why not) door een mooi stukje natuur. Af en toe wel brede wegen en asfalt.. Uiteindelijk na 3u en 30 met 61km terug aan de start.

 

Conclusie = tot  volgend jaar !

 

David Dehertogh 31/3/2019

61km - 182hm

Bekijk mijn activiteit op Strava: https://strava.app.link/40aEqJntvV