23/2/2020; Slotmanche WVZ Maleizen

 

 

Wvz 2019-2020 16e en laatste wedstrijd Maleizen .

 

Prachtige overwinning voor Arthur Joos in eigen gemeente.

 

Met een rotweer op een winderige zondag kregen ze te Maleizen toch nog 56 deelnemers aan de start.

De wedstrijd werd op start geschoten en Wim Slow M Fey ging er al vandoor gevolgd door een verrassende Robert Rood,Arthur en de rest van de bende.

Arthur nam na een paar honderden meters resoluut de leiding om die tijdens de ganse wedstrijd niet meer af te staan .

De enige renner die nog een beetje weerstand kon bieden is ook een topper en ploegmaat van Wim Feyaerts met name Olivier Bruwiere.

Koen Van Kerckhoven,Joachim Van Bosbeke,Wim en Lander Vanton vochten onder elkaar een robbertje uit voor de derde plaats.

Lander was de eerste die daar moest lossen want volgens mij had hij te veel inspanningen moeten leveren om vooraan te geraken en een beetje op zijn adem getrapt.

Stijn De Man heeft voor zijn weinige trainen ook nog een fraaie wedstrijd afgeleverd.

Terug vooraan werd Arthur niet meer bedreigt en op het als maar zwaarder wordend parcours kon hij zo een heel mooie overwinning voor eigen volk op zijn palmares toevoegen.

Als 2e kwam Olivier Bruwiere over de meet gevolgd door Wim als 3e,Koen 4e,Joachim 5e, Milan Segers 6e Lander zeer verdienstelijk 7e Robert Rood 8e,Nils Schepens heel verdient 9e en 10e Ruben Servranckx.

Verder in de uitslag nog een mooie 11e plaats voor Dimitri Van De Perre,13e Jo Maes ,een verdienstelijke 14e plaats voor Stijn De Man,16e Wim Tollenaere,27e Geert De Boitselier,28e Yoran Ackermans,29e Harm Ubbens,32e Luc Albrand 36e Bart Celis,39e Jeroen Muyldermans 45e Tim Slootmaekers en eerste dame als 46e Lore Van Gucht 47e Stefan Liedts en 53e Joris Moens. 

Met dank aan politie,gemeentebestuur, de mannen en vrouwen van de WVZ en Stijn met gans zijn ploeg.

Merci want zonder jullie zou zo een mooi evenement niet kunnen plaatsvinden.

En nu hop naar volgend seizoen 2020-2021.

 

Luc Vanton 23/2/2020