Beste sitebezoeker,

Als aannemer ben ik geregistreerd voor ruwbouwwerken, stukadoorswerken, vloer- en muurbekleding, centrale verwarming, sanitair, lood- en zinkwerk en electrotechnische installaties.

Al deze specialiteiten worden door mij persoonlijk gecoördineerd en uitgevoerd, zowel in nieuwbouw als in renovatie. Dit heeft het grote voordeel dat de coördinatie en de uitvoering vlot verloopt. Omdat ik samen werk met 2 werknemers kunnen wij ook aanzienlijke grote projecten realiseren.De klant heeft slechts één persoon waarmee dient onderhandeld te worden.

Tijdens de voorbereiding van de werken evenals in de ruwbouwfase wordt er al rekening gehouden met de details van de afwerking. Zodoende worden nodeloze werken en kosten gespaard.

Vanaf de start van het project tot en met de oplevering wordt er in 1 fase doorgewerkt, wat de duur van de werken zo kort mogelijk houdt en de kwaliteit van het resultaat bevordert. Ook na de oplevering kan ik een vlotte service bieden.

De kleinschaligheid van mijn activiteiten bevordert steeds de kwaliteit van het werk en drukt de kosten voor de klant, zelfs voor grote projecten.

Van zodra U denkt aan bouwen of verbouwen kan U een beroep doen op mijn diensten, die gaan van advies t.e.m. coördinatie en uitvoering van de werken.

Ondanks mijn jonge bestaan als aannemer kan ik reeds bogen over een aantal fraaie referenties. Een grabbel uit mijn foto archief biedt U een eerste indruk!

Alvast bedankt om een kijkje te nemen op mijn site.

Benoot Ivan.