Wist je reeds....

Beurzen

Activiteiten   

Boektoppers  

Bestel

Zo vind je I*BOEKS

Schrijf ons een email

Kinder- en jeugdboeken op het podium: prijzen 2006 voor de beste en mooiste boeken

 

Boekhandel I*BOEKS

Specialist Kinder-en Jeugdboeken

Hoveniersstraat 96, 9050 Ledeberg (Gent)

tel/fax: +32 (0) 9 2322952

I*BOEKS is een Colibro-boekhandel

Onze openingstijden zijn als volgt:

Zo. gesloten. Ma. 14:00 - 18:30, Di t/m Vr. 09:30 - 12:30, 13:30 - 18:30,

Za. doorlopend van 10:00 -18:00

Boekhandel I*BOEKS heeft een nieuwe website. Klik op onderstaande link om van site te veranderen.

www.iboeks.be

nieuwewinkel.JPG (1348923 bytes)

 

 

 

 

Aan hen zal het niet liggen

Lezen kinderen minder? Zijn boeken saai?

Aan deze auteurs zal het in ieder geval niet liggen. Gent mag trots zijn op de talrijke auteurs en illustrators van kinder- en jeugdboeken die in de stad hun thuishaven hebben gevonden. Zij brengen originaliteit en kwaliteit en worden daarvoor in binnen– en buitenland gewaardeerd wat blijkt uit de prijzen die ze meer dan eens mogen ontvangen. Om de mensen achter het boek nu eens zelf op de voorgrond te plaatsen, organiseerde Boekhandel I*Boeks met hen een fotosessie.

gentseauteurs.jpg (914393 bytes)

V.a.nr.vr., v.l.nr.r met tussen haakjes een bekende titel:

Katie Velghe (Pepijn en het wonderkabinet); Pat Beirs (Jonkvrouw); Lies Bate (Marja); Eddy Bertin (Metro van angst); Riet Wille (Mijn lijf); Katrien Van Hecke(Joan het heksenkind); Kathleen Vereecken (Lara en Rebecca); Gerda Dendooven (Verhaal van Slimme Krol); Daniel Billiet (Dit is mijn huis zei het water); Kristien Aertssen (Knuffelkoningin); Jean-Claude Van Rijckeghem (Jonkvrouw); Carll Cneut (O monster eet me niet op); Dirk Musschoot (Kunnen dokters ziek worden); Ief Stuyvaert (Wat ik kan).

*********

Beste leerkracht, bent u op zoek naar goede titels om aan de klas voor te stellen of doet u mee aan de cadeaulijst waarbij jarige kinderen een boek aan de klas cadeau geven, dan kunt u steeds bij ons terecht voor gratis advies of beheer van de lijsten. Maak het u gemakkelijk en doe een beroep op onze kennis. We hebben ook steeds een wisselend aanbod koopjes. Lid lerarenkaart Klasse

*********

 

Welkom op de homepage van de boekhandel I*BOEKS., gespecialiseerd in kinder- en jeugdboeken.

Bij I*BOEKS vind je een mooi en zeer ruim aanbod van boeken voor kinderen en jongeren vanaf 0 jaar. Het assortiment is aangevuld met speelgoed en gadgets en algemene literatuur (romans, thrillers, life-style). Wat niet binnen is, wordt snel besteld.

Via deze website en www.colibro.be is het ook mogelijk om rechtstreeks een boek bij I*BOEKS te bestellen. Druk daarvoor op de bestelknop. Na ontvangst zal I*BOEKS een email terugsturen wanneer het boek geleverd kan worden.

I*BOEKS is uw adres voor geschenklijstjes: van geboorte tot communie en verjaardag. We helpen u graag met de samenstelling ervan. Ook een leuk idee voor in de klas.

Neem gewoon even met ons contact op.

Fotogallerij

Literair tafelen met Katrien Van Hecke

Ontspannen tijdens open-deur-dagen

Voorlezen met Ketnetter Sofie Van Mol

Harry Potter feest op 18 Nov 2005

Joke van Leeuwen

Anthony Horowitz

Katrien Van Hecke

Marc De Bel

Tom Schoonooghe

Magische Avond van Harry Potter op 22 Nov 2003