Publicaties

Webwinkel          Jouw hond als model          Events          Portfolio           Publicaties           Contact           Biografie

      Met enige trots kan ik melden dat OYPO, het bedrijf dat in de hosting van mijn site, de webwinkel en de verwerking van de bestellingen voorziet, n van mijn beelden heeft gebruikt om op de beurs Professional Imagine hun nieuwe productengamma voor te stellen. Meer dan 3500 fotografen doen beroep op de diensten van OYPO.
Enige onbescheidenheid mag wel, want slechts enkele beelden werden geselecteerd om hun groot formaat productengamma te promoten! Dude werd afgedrukt en verlijmd achter acrylaat. Dit geeft een zeer dynamisch, bijna 3D, effect.

Klik op de foto om de website van de Animal Medical Care Foundation te openen
      De AMCF "Animal Medical Care Foundation" heeft als doel om dierenopvangcentra wereldwijd te ondersteunen met medicijnen, medische apparatuur en aanverwante zorgartikelen. Om de nodige fondsen te verwerven heeft de stichting op haar webwinkel kaarten, stickers en kalenders te koop. Je hondenfotograaf steunt dit initiatief door beeldmateriaal gratis ter beschikking te stellen van AMCF. En van mijn beelden, twee berner-sennen pups van de kennel "Vanbernaquincy", werd verwerkt in de september pagina van de verjaardagskalender. Klik hier om de website van de Animal Medical Care Foundation te bezoeken.


UPDATE:

De AMCF presenteert voor Wereld Dierendag 4 oktober haar Verjaardagskalender waaraan 10 fotografen (waaronder mezelf) hebben meegewerkt. De opbrengst van de kalender komt ten goede aan de Animal Medical Care Foundation.
      Als u een hondenliefhebber bent, kent u ongetwijfeld het maandblad Woef, reeds meer dan 40 jaar het referentieblad voor hondenliefhebbers. De artikels zijn luchtig, grappig of vertederend als het kan, maar ook kritisch, diepgravend en vlijmscherp als het moet. Precies deze onafhankelijkheid heeft Woef zijn uitstekende reputatie bezorgd en zorgt voor een zeer royaal lezerspubliek dat elke maand naar het volgende nummer uitkijkt.

      Sinds enkele jaren mag ik regelmatig beeldmateriaal en artikels leveren voor dit referentieblad. Heel vaak mag ik leuke reportages maken over evenementen, sport en honden in de showbizz, maar door WOEF leer ik ook de minder mooie kanten van de maatschappij kennen. Het dossier over de hondenmaffia (WOEF 508)is daar een voorbeeld van. Maar de lezer heeft recht op informatie! Ook al haal ik de woede van enkele broodfokkers, handelaars en de politiek op mijn nek..

Klik op de foto om de website van WOEF te openen


Klik op de foto om de website van Hilde Quisquater te openen
      Elk hondenras heeft zo zijn specifieke karaktertrekken. Vaak kiezen mensen nogal impulsief voor een bepaald hondenras. Zo lopen ze het risico een nieuwe huisgenoot te krijgen die helemaal niet aan hun verwachtingen voldoet. Hilde Quisquater, bekend van het VT4-programma "De hondenfluisteraar", toont aan dat elk hondenras een eigen aanpak vereist. Zo krijg je meer inzicht in de oorzaken van bepaalde (gedrags)problemen. Aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden legt ze de basisregels uit voor de aanschaf en opvoeding van je hond. Het resultaat? Probleemgedrag behoort voorgoed tot het verleden!

Voor deze debuut van Hilde Quisquater mocht uw hondenfotograaf enkele mooie beelden leveren.


      Werk je zelf voor een uitgeverij of op een redactie? Ben je op zoek naar beelden voor je boek, publiciteit of productverpakking? Neem dan contact op. We helpen je graag verder.

Bezoek ook eens mijn Blog, en kom alles te weten over het reilen en zeilen van je hondenfotograaf.

H O N D E N F O T O G R A A F - Kurt Pas
Telefoon: 015/41 77 00 - Mobiel: 0492 27 95 98
Zellaerstraat 63
2820 Bonheiden