Jouw hond als model

Webwinkel          Jouw hond als model          Events          Portfolio           Publicaties           Contact           BiografieTerug van weggeweest! U kurt een fotoshoot booken op elke eerste maandag van de maand.

Jouw hond als model!

      Je beste vriend verdient niet alleen een ereplaatsje in je hart, maar ook in je woonkamer! Wat is er mooier dan jouw hond vereeuwigd op een mooie fotoposter of canvas?
Foto's maken van je eigen trouwe viervoeter is geen sinecure en een tijdrovend zaakje. Bovendien zijn veel digitale cameras te traag en is de optische kwaliteit onvoldoende om een beeld op groot formaat af te drukken.
Als hondenfotograaf kan ik je helpen om je band met je trouwste vriend in een mooie foto te vereeuwigen!


Snel en zonder stres!

We beschikken over een grote moderne studio in de buurt van Duffel. We kunnen ook een studio bij je thuis inrichten indien je voldoende ruimte kan vrijmaken.


Fun

      De fotosessie zal voor jou en je hond een heerlijk speels en intens moment zijn. Terwijl jij je met je beste vriend bezighoudt, maak ik de opname en geef ik je tips hoe we je hond het mooist in beeld kunnen brengen. Afhankelijk van het temperament van je hond zal de fotoshoot een uurtje of meer in beslag nemen. Voorzie dus een speelgoedje om je hond te ontspannen. Wij voorzien in belooningssnoepjes van Hupple
Een (hand)doekje om je hond na een ontspanningsmoment opnieuw te fatsoeneren kan handig zijn. Zeker bij rassen die snel kwijlen.
Voor langharige honden kan je best ook een borstel meebrengen. Voor kortharige rassen kan een vochtige doek wonderen doen (een trucje dat veel wordt toegepast op hondenshows).


Wat moet het kosten?

Een standaard fotosessie kost 150 Euro.
  Deze prijs omvat:
  • De kosten voor de studio.
  • Enkele uren spel en plezier met je hond tijdens de fotosessie.
  • Hupple beloningssnoepjes.
  • De digitale nabewerking.
  • Een Luxe USB geheugenkaart met alle fotos van je trouwste vriend in twee geoptimaliseerde formaten.
   • En formaat geoptimaliseerd voor gebruik op je website of andere computertoepassingen
   • En formaat geoptimaliseerd voor het maken van kwalteitsafdrukken.
  • En extra grote fotoposter van 30x45cm. De foto wordt door een Proflabo afgedrukt op KODAK Professional Supra Endura papier en thuis geleverd.


Wil je nadien extra afdrukken, een poster of canvas (foto op schildersdoek) van professionele top kwaliteit, dan kan je dat doen via je persoonlijke login op onze webwinkel.


Jouw fotoshoot boeken.

Wil jij ook prachtige foto's van je geliefde viervoeter? Wil je een vriend of partner verrassen met een unieke cadeaubon? Neem dan snel contact op.

Onthoud alvast n ding, het mooiste cadeau is een foto!

H O N D E N F O T O G R A A F - Kurt Pas
Telefoon: 015/41 77 00 - Mobiel: 0492 27 95 98
Zellaerstraat 63
2820 Bonheiden