Events

Webwinkel          Unique & Chique          Events          Portfolio           Publicaties           Contact           Biografie


Zaterdag 7 december: Fotoshoot bij HORTA Degens (Zonhoven). Kom jij ook?

AGENDA 2019

* Zaterdag 7 december:

Fotoshoot bij HORTA Degens (Zonhoven)

* Zaterdag 19 oktober:

Unique & Chique actie in onze studio!

* Zaterdag 7 september:

Foto'FFSHP staan nu Online!

* Zondag 25 augustus:

Hachiko's BenefietVoorgaande evenementen:* Indien u nog foto's van voorgaande evenementen wenst te kopen. Gelieve ons te contacteren.* Na ca 6 maand worden de foto's uit de webwinkel verwijderd. Maar deze foto's staan veilig opgeborgen op onze server. Wil je dus foto's bestellen van een event dan niet meer on-line is, stuur ons dan een mailtje met datum, event en we zorgen dat de foto's terug zichtbaar zijn.Info Events.

      De aanwezigheid van een hondenfotograaf op uw event, zorgt ervoor dat de bezoekers nog jarenlang hun ervaring kunnen herbeleven en herinneren in een mooie foto.

Of je nu een clubdag, wandeling, canicross of een speldag organiseert, een hondenfotograaf is altijd een publiekstrekker. Op events waar ik dit jaar aanwezig was: de hondsdolledag in Beervelden, clubdag SBDF en Beestjes en Baasjes, stonden bezoekers graag een half uur in de rij om hun beste vriend in foto te vereeuwigen.

Indien u uw evenement dat ietsje extra wilt geven, werk ik graag met jullie samen. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt, van een leuke reportage en actiefoto’s tot een heuse fotostudio, alles is mogelijk! Geïnteresseerd? Neem dan gauw contact op!


      Heb je ons aan het werk gezien op één of ander event? Een clubmatch, canicross, dogsurvival of waar dan ook. Ben je geïnteresseerd in de actiefoto's van jouw viervoeter, een sfeerbeeld, beeldmateriaal voor je clubblad of website? Via onze OYPO webwinkel, kan je de foto's bekijken en bestellen.

Onthoud alvast één ding, het mooiste cadeau is een foto!
H O N D E N F O T O G R A A F - Kurt Pas
Telefoon: 015/41 77 00 - Mobiel: 0492 27 95 98
Zellaerstraat 63
2820 Bonheiden