Heemtuin Hertog Karel-Contact
Hyperlink1 Hyperlink2 Hyperlink3 Hyperlink4 Hyperlink5 Contact  
 

 

De heemtuin is na afspraak te bezoeken.

Een korte rondleiding (technisch en /of pedagogisch) is 'gratis', we vragen vrijblijvend of je per persoon een postkaartje (1euro) aankoopt ten voordele van het project. Dit kan 's avonds en in het weekend of op woensdag.

 

Vormingen voor groepen rond natuureducatie (natuurbeleving, basisecologie, veldtechnieken ed. ) kunnen aangevraagd worden via Kris van Ingelghem. Deze zijn betalend aan GoodPlanet, bij gebruik van de zaal zijn er ook onkosten te betalen
aan de school.
 


Kris van Ingelghem

Kris(at)goodplanet.be

www.goodplanet.be

02/893 08 09

0473/96.85.04

016/44.79.00 (privé)

Adres Heemtuin:

BSGO Hertog Karel (BHK)

Hoogveldweg 5

3012 Wilsele-Putkapel

www.hertogkarel.be

Bereikbaarheid:

Vanuit Leuven NMBS station > bus 333 (Tremelo)-334-335 (Aarschot) tussen haltes: Weggevoerdenstraat en St Agathakerk.

Met de wagen: vanuit Brussel richting Luik, vervolgens E 314 afslaan halte Wilsele. Hier links, aan de lichten rechts. Je rijdt 300 meter voorbij de volgende lichten en stopt net voorbij een bouwvallige huis naast het vroegere café 'de Bollekens' (linkerzijde van de Aarschotse steenweg nr 483)

Vanuit Hasselt: E 314 afrit Rotselaar richting Rotselaar. Rond punt naar links. Voorbij de kerk ong. 200 meter aan de rechterzijde (cfr Supra)

Er is een kleine 'parking' langs deze kant, op het einde van de Hoogveldweg is een grotere parking op het schoolterrein.

Google maps Heemtuin Hertog Karel

 

 

 

© kris van ingelghem