Wij zijn de Gentse ZeeDuivels, lid van de sportdienst Gent,
en wij gaan zowel recreatief als in wedstrijdverband op zee hengelen.
 

Er wordt jaarlijks een goedgevuld programma opgesteld waarin alle zeehengelsporters hun gade zullen vinden. Dit omvat vrije vissingen, wrakkentochten, gezellige clubwedstrijden, internationale wedstrijden (waar we zowel in teamverband als individueel aan deelnemen), deelname aan Beker van Vlaamse Gemeenschap en Kampioenschap van Belgie. 

Als het weer wil meewerken, zijn er dan ook bijna wekelijks GZD’ers op onze Noordzee te vinden.
Ook voor de jongsten onder ons en “de mensen die het wel eens willen proberen” is er plaats onze club. Door middel van onder andere een jeugd- en ledenwervingsdag trachten we ook deze groep warm te maken voor onze mooie en gezonde sport.

Dit werpt trouwens zijn vruchten af met verschillende kampioenen bij zowel junioren, beloften en senioren. Zo behaalden we dit jaar al een 1ste plaats in een internationale wedstrijd in teamverband, werd zowel bij de junioren als bij de beloften voor het 2de jaar op rij een GZD’er Belgisch Kampioen en wist een clublid de prestigieuze 3daagse selectiewedstrijden voor het WK op zijn naam te schrijven.
In 2007 hadden we zelfs een vice – wereldkampioen onder onze leden. Maar bovenal zijn we een gezellige club waar amusement en liefde voor de sport op de eerste plaats komt!