Hoe het allemaal begon.


Toen één van onze buren jaren geleden een puppy uit het asiel een thuis gaf, kwam bij ons ook het verlangen naar een hond als huisdier.

Maandenlang hebben wij ons dan verdiept in alle mogelijke lectuur over honden. Het was onze bedoeling om onze hond een goede opvoeding te geven op een liefdevolle maar consequente manier. Wij hebben nog veel fouten gemaakt, maar het resultaat is uiteindelijk goed meegevallen.

We kregen een prachtige pup van Jos en Marianne Stouthuysen. Onze "INDY" ( Xanthi of Sweet Gypsie Rose) is 5 jaar een volwaardig gezinslid geweest, een lieve vriendin, een troost, een bron van geluk. Ze was zeer geliefd in de buurt en had vele vrienden.

Groot was dan ook het meeleven en de steun die we ontvingen van vrienden, buren, van Jos en Marianne na het inslapen van Indy.

25 november 2003, groot nieuws, er is bij de kennel "Golden Rose Bay's" een nestje geboren, en één van die schattige pups zal bij ons een warme thuis vinden.

Ondertussen zijn we enkele maanden verder en is onze kleine "LIZZIE" ( Golden Rose-Bay's Cocktail uitgegroeid tot een prachtige pup. Wij willen dan ook Brigitte, Camiel en Kathy bedanken voor de mooie pup, en hopen er nog lang heel veel plezier aan te beleven.


Anderhalf jaar later is de tijd rijp voor een nieuw zusje voor onze Lizzie. Het kleine "Dotje", (Golden Rose-Bay's Eyeopener) werd geboren op 8 mei 2005. Op 1 Juli heeft ze bij ons een warm nest gevonden. Bedankt Brigitte, Camiel en Kathy voor dit kleine schepseltje.

 

 

Hans en Marleen