Foto site Gijsbrechts Francois  Sitekeuring.NET Award  
Alles over de duivensport met online veilingenLINKHOUT 1  DONK 0

ALLES OVER DE SPORT MET SPORZA


Laatste update 24   oktober  2018
© disigne 2006 by www.swagijsbrechts.net


met de fiets op zoek naar mooie kiekjes
Wat is je mening over de inhoud goed redelijk matig slecht
Wat is je mening over de presentatie goed redelijk matig slecht
Wat is je mening over de foto's goed redelijk matig slecht

Opmerkingen hier ingeven

Welkom bij de foto site van Gijsbrechts Francois uit Linkhout deelgemeente van Lummen, kijk zeker naar de wind en watermolens en de prachtige beelden genomen aan het Schulensmeer, de reportage over de tien oudste inwoners van Linkhout, Linkhout die mooie,zijn kapelletjes,en de Brabantse trekpaarden!

Het is allemaal begonnen met de html cursus van seniorennet af te printen,en dan stap voor stap zoeken naar het beter maken van de site,de website van het seniorennet is wat mij betreft het beste wat er op het net in ons land te vinden is.

Deze site is volledig in elkaar geknutseld met kladblok, hier is geen enkel programma aan te pas gekomen,alles is met de hand ingegeven.( behalve de applets).
De foto's van de water en windmolens ,en de Brabantse trekpaarden zijn allen genomen tijdens fietstochten.

Foto's op deze site genomen met een digitaal toestel van Poweron Halen met dank aan Franky van Poweron en Koen Luts ,medewerker Het Belang Van Limburg

De vergelijking maken met Michelangelo gaat misschien wat ver (!), maar was François ermee gemeen heeft, is zijn enorm gevarieerde interesse, zoals de renaissancekunstenaars die ook hadden! Zelf beheer ik de Belgische Molendatabase op www.molenechos.org het telt zo'n 1450 webpagina's. Vooral in de provincie Limburg kun je vele haarscherpe foto's bewonderen die François nam tijdens zijn fietstochten doorheen deze "groene provincie".(Lieven Denewet)