WIE WAT EN HOE?

Wie

Wij zijn twee broers (Harry en Ludo) wiens leven al beheersd werd door auto's sinds onze kindertijd. Wij hebben dan van onze hobby ons werk gemaakt door een eigen zaak te beginnen.

Wat

Wij doen herstellingen van alle merken. U kunt bij ons niet enkel terecht met uw mechanische problemen, maar ook met alles op gebied van carrosserie (een krasje hier, een blutsje ginder) en banden en velgen van alle merken. Ook bieden wij u een ruim assortiment uit de tuningwereld om uw wagen te verfraaien en zelfs de racepiloten kunnen bij ons terecht voor onderdelen en uitrusting.

Hoe

Wij beschikken over een diagnosecomputer van Bosch waarmee mechanische problemen opgespoord kunnen worden en zodoende ook snel verholpen kunnen worden. Tegenwoordig beschikt elke wagen over een diagnosestekker om de computer aan te sluiten. (Oudere wagens beschikken hier echter niet over)

Zoals hierboven reeds aangehaald doen wij ook carrosseriewerken. Wij beschikken over een eigen SIMA spuitcabine en de nieuwste RM-lakken, op waterbasis gespoten.

Banden, velgen en tuningonderdelen worden, indien gewenst, gemonteerd en/of gespoten.

Ook voor nieuwe voertuigen van alle merken kan u bij ons terecht. Over garantie en onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken, dit blijft hetzelfde als wanneer u zonder onze tussenkomst een nieuwe wagen zou kopen. Wat maakt dan het verschil, vraag u? Het antwoord op deze vraag is heel simpel: de prijzen!

Wij staan steeds voor u klaar met professionele raad.