ONZE CONTACTGEGEVENS

 

Garage-carrosserie Vangeneugden

Molenweg 9

3520 Zonhoven

Tel. 011/81.31.70

Fax. 011/53.13.48

E-mail: info@halumaro.be

 

Zonhoven is gelegen dichtbij Hasselt en de Molenweg is zeer makkelijk te bereiken vanuit verschillende richtingen. Hieronder vindt u een routebeschrijving vanuit de verschillende richtingen.

Vanuit Houthalen:

U volgt de Grote Baan (N715) richting Zonhoven / Hasselt. U komt aan verschillende verkeerslichten voorbij. Aan de verkeerslichten waar u aan uw linkerkant een tuincentrum ziet (met verschillende tuinhuisjes) slaat u linksaf. Daarna slaat u vrijwel onmiddellijk in de linkse bocht rechtsaf. Dan komt u op een kruispunt waar u voorrang moet geven, hier steekt u over. Aan het einde van de straat slaat u dan rechtsaf en enkele meters verder ziet u dan aan uw linkerkant onze zaak.

 

Vanuit Hasselt:

Vanaf de Grote Ring. U neemt de afslag richting Zonhoven / Houthalen (over de kanaalbrug). U passeert enkele verkeerslichten. Op een bepaald moment komt u aan uw rechterkant langs De Seizoenswinkel en een nog een winkel waar grasmachines worden verkocht. U slaat dan aan de eerstvolgende lichten rechtsaf. Daarna slaat u de straat rechtsaf in de linkse bocht. Aan het kruispunt (waar u voorrang moet verlenen) steekt u recht over. Op het einde van die straat slaat u dan rechtsaf en enkele meters verder aan de linkerkant bevindt zich dan onze zaak.

 

Vanuit Genk:

Wanneer u van de afrit Park Midden Limburg komt gaat u aan het einde van de afrit naar rechts. U volgt deze weg tot het einde (enkele kilometers) en dan slaat u naar rechts. U rijdt dan Zonhoven binnen. Nadat u enkele vluchtheuvels bent tegengekomen rijdt u nog een goede kilometer verder, aan uw rechterkant bevindt zich dan onze zaak.

 

Vanuit Heusden-Zolder:

U komt uit de richting van Heusden-Zolder. Wanneer u richting Zonhoven rijdt volgt u de weg vanaf de brug over de autosnelweg. U blijft hier altijd maar rechtdoor gaan (u komt nog een rotonde tegen en een spooroverweg) en uiteindelijk komt u op het einde van de weg aan verkeerslichten. Hier slaat u linksaf. Daarna slaat u aan de eerstvolgende lichten rechtsaf. In de linkse bocht slaat u dan weer rechtsaf. Deze weg volgt u tot aan het eerste kruispunt, daar steekt u recht over. Aan het einde van de weg gaat u dan naar rechts, waar u enkele meters verder op uw linkerkant onze zaak zult vinden.