Beklimming van de bergen Kilimanjaro en de Aconcagua.

In oktober 2005 maakten wij een trekking naar de top van de Mount Kilimanjaro (5895m) in Tanzania. In Afrika kregen wij de smaak te pakken voor de Seven Summits. Tijdens de voorbereiding stelden wij ons enkele vragen waarvan wij het antwoord niet of onvolledig beantwoord kregen. Op deze site vind je veel antwoorden op die vragen waar wij ook naar op zoek gingen. Er staan ook enkele tips op voor het welslagen van de beklimming, enz. Er zijn ook links naar enkele andere mooie en fantastische verhalen naar de top van de Kilimanjaro. Een kaart met een overzicht van de gevolgde route, een foto-overzicht van onze reis en nog veel meer. Natuurlijk staan wij ook open om uw verhaal aan deze site te koppelen en om eventuele bijkomende tips te vermelden. Wij hopen alvast dat u zich via deze site volledig kan voorbereiden en dat het een fantastische belevenis wordt op het dak van Afrika.
De Steenfretters blijven dus niet stil zitten! In Januari 2008 beklommen zij met succes de Mount Aconcagua (6962m), de hoogste berg van Zuid Amerika en tevens van het zuidelijk halfrond. Ons verhaal kan je lezen via ondertsaande knop. Ga je mee naar de volgende Summit?
Ontmoet onze Steenfretters op de fotoreportage van de Aconcagua op 9 mei in het kasteel van Bazel.

Franky Buytaert

 
Alles wat u wil weten over de voorbereidingHet traject dag per dag Tips voor een welgeslaagde tocht naar de top Ons verslag en dat van andere Teams Alles over ons bergwandelaarsclubje  
Aantal bezoekers :
Disney Shopping Coupons
Disney Shopping Coupons
Alles over ons Aconcagua Team  
Laatste aanpassingen op 01.05.2008