Victoria's Kleerkast

handgemaakte poppenkleding

AANBIEDING: Bij aankoop van 5 kledingsets
de goedkoopste set GRATIS!
------------------------------------------------------------------------------


Info en bestellen

Voulez-vous des infos en Français, cliquez ici. Je me ferai le plaisir de répondre en Français.
Möchten Sie Auskünfte auf Deutsch, klicken Sie einfach hier. Ich antworte Ihnen gerne auf Deutsch.
Would you like more information in English, just click here. I'll be glad to answer your questions in English.

Welkom in Victoria's Kleerkast!
Toen mijn jongste dochter mij vroeg of ik kleertjes voor haar poppen kon maken, ging ik aan de slag en al snel had ik de smaak te pakken.
Omdat ik vermoed dat er nog poppenmoedertjes zijn die hun schatten graag mooi uitdossen, ben ik nog kleertjes gaan maken. Ik gebruik daarvoor patroontjes van Christel Dekker (Wollyonline), Andreakreativ en Knippie Idee, eventueel aangepast volgens mijn eigen fantasie.
Je vindt de kledingsetjes op de volgende pagina's, gerangschikt volgens de maten van de poppen. Klik gewoon op een van de beertjes en je komt op een fotopagina terecht.
Alle modelletjes die je ziet, zijn in voorraad en zijn unieke stukken. Ik bedoel daarmee dat ik nooit tweemaal exact dezelfde combinatie maak. Surf met andere woorden regelmatig eens langs, er komen altijd nieuwe kleertjes bij.
Ik hoop dat je dochter er evenveel plezier aan beleeft als de mijne!

Praktische info: de verzendingskosten zijn NIET in de prijs inbegrepen. Ik reken echter alleen de exacte portokosten aan, in functie van het gewicht van de envelop. Wanneer het een pakketje wordt, kun je kiezen tussen verzending via Kiala en bpost .
Kom je de kleertjes liever zelf uitkiezen en onmiddelijk meenemen? Dat kan ook. Ik woon in de buurt van Vilvoorde en Mechelen. Stuur me in dat geval een mailtje om telefoonnummers uit te wisselen, dan kunnen we afspreken.
TIP! Voor hetzelfde bedrag aan pakketkosten, kan ik vaak heel wat kledingsetjes opsturen.
Wens je bijkomende info of wens je te bestellen, klik dan op "info en bestellen" bovenaan deze pagina of op één van de fotopagina's.

Veel kijkplezier!
Hilde

de beste websites van belgie