Appartement aan zee : Heist-aan-zee (Heldenplein)

Home

Foto's

Video's

Prijzen

Contact

 

Franšais

Het appartement heeft 2 slaapkamers (voor 4 personen) , keuken, badkamer en apart toilet.

Vergroot de foto's door erop te klikken.

Het appartement is gelegen  in een zeer modern appartementen gebouw.

    Zicht vanop het balkon. Het strand is op 250 meter.  Het leuke van dit appartement is eigenlijk de ligging. Er is altijd beweging te zien vanop het balkon : onder, links, rechts. Zomer Ún winter, weer of geen weer. De ligging is het Heldenplein, vlakbij strand en zee.

          De ingang tot de appartementen werd volledig vernieuwd vorig jaar. Een lift is beschikbaar. Gezien het appartement zich op de eerste verdieping bevindt, is het even prettig om de trap te nemen.

 

     De ruime living.

    onder

    Zicht vanop het balkon. Rechts de Kursaalstraat. Op de hoek ziet men een vishandelaar, een beetje verder de winkel van Moeder Babelutte. Vele winkels bevinden zich in deze straat. De eerste straat links is de Bolle, een gezellig pleintje met een wekelijkse folkloremarkt.

Rechtdoor. Er is altijd parkeerplaats dichtbij.

    Het tramhokje op 50 meter afstand.

  Een foto vanop het strand.

    Een bakker dichtbij.

 

 

Een appartement aan zee tijdens de vakantie. Leuker bestaat niet. Zeker niet voor de kinderen. Of voor mensen na hun werkzame leeftijd. Het water van de zee brengt de mens op frissere gedachten, de gezonde zee lucht die men inademt tijdens een verblijf op een appartement aan zee aan onze kust. Appartementen hebben een voordeel tov een studio bijvoorbeeld; er zijn meer kamers. Een weekendje aan zee is ook mogelijk natuurlijk. Of huur het appartement voor het ganse jaar aan zee, alles is dichtbij: bakker, beenhouwer, vishandelaar, supermarkt. restaurantjes en cafeetjes.

hotel bruges anna  chambres d'hotes bruges