Welkom op de website van FEMMA-Rozenkrans WILRIJK
Femma dat zijn in de eerste plaats vrouwen die elkaar plaatselijk ontmoeten in de groepen.  Avontuurlijk, creatief, culinair, sportief, informatief, cultureel, vormend, confronterend, genietend ?   Voor ieder wat wils !
Tijd tekort voor jezelf ?   niet als het aan Femma ligt !!!!
Wij maken graag tijd voor jou. Tijd om nieuwe vriendinnen te maken, je batterijen weer op te laden of een stevige babbel te doen. Bij ons vier je feest, maak je plezier, leer je nieuwe dingen bij of sport je jezelf fitter dan ooit tevoren. 
Femma wil dat je de dingen kan ondernemen waarvan je droomt.  De momenten kan beleven zoals jij dat wil.
Koop nu je Femma-pas, het kost je 30 euro en de pas is één jaar geldig.
met deze pas betaal je minder wanneer je deelneemt aan activiteiten en ben je verzekerd.
je krijgt 10 keer per jaar een tof magazine via de Post en via mail krijg je van ons maandelijks een nieuwsbrief met alle info over de activiteiten van de maand.
Wil je even een kijkje nemen in onze activiteiten van het voorbije jaar ?
Wil je ons bestuur leren kennen, dat kan.
Klik op één van de rubrieken "Bloemschikken", "Krea", "Lifestyle", "Culinair", "Sport" of "Kinderateljeetje" en kies een activiteit op jouw maat uit ons gevarieerd programma. Wil je graag weten wat er in andere afdelingen te doen is of zoek je een bepaalde activiteit, ga dan naar de webwijzer Femma
Privacyverklaring
Onze plaatselijke Femmagroep “Rozenkrans- Wilrijk” bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.
Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.
Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5 jaar nadat je je toestemming gaf.
Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.
Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep (zie https://www.femma.be/nl/vriendinnen-in-de-buurt of contactgegevens in de ledenkrant/Nieuwsbrief). Onze plaatselijke Femmagroep “Rozenkrans- Wilrijk” verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.
Wil je meer inlichtingen, neem dan contact op met Mariette Oeyen of één van onze bestuursleden
e-mail: mariette@neys-oeyen.be
gsm: 0472 22 43 89