logo

Welkom

Welkom op onze webstek van ons paarden opfokbedrijf 'De Trepkeshoeve'. Wij zijn gelegen in Overpelt, In het noorden van Limburg. Op een rustig gelegen domein van 10 Ha landbouwgebied, met achterliggende bossen 934 Ha. van pijnven, die bestemd zijn voor de fiets, ruiter en menroute's. De bossen zijn gelegen in Overpelt, Lommel, Hechtel en Eksel. Op deze website kan je de fokmerrie's, veulens, als de sportpaarden bezichtigen. Tegenover de boerderij, overkant van de Napoleonweg ligt het natuurgebied 'Het Plat' hier kan men rustig de natuur al wandelend bezichtigen. Veel surfgenot op de site!

13/05/2013 -> update!

Er zijn wat nieuwe foto's toegevoegd op de foto pagina. Verder hebben we Nacho libre vd trepkes bij de nieuwe lichting van dit jaar toegevoegd.

Foto's en Paarden

26/02/2013 -> foto's Dag van de Landbouw 2012

De foto's van de dag van de landbouw staan online. je kan op onderstaande link klikken om naar de pagina te gaan.

Dag van de landbouw 2012

25/02/2013 -> En het blijft maar sneeuwen

foto sneeuw

08/10/2012 -> update

Er is weer een nieuwe groep veulens binnen gekomen. Ze zijn ondertussen al wat gewend aan elkaar. deze zullen samen opgroeien en samen plezier maken. De paardenboxen zijn ook zo goed als af. foto's van de bouw vind je onder in de link. Verder zijn we druk bezig met de rijhal op te bouwen. zodat deze dicht is voor het vriesweer begint. foto's vind je ook hieronder in de link.

Foto's

17/06/2012 -> Drukke nachten

Op 10 dagen tijd zijn er weer 3 veulens geboren op de Trepkeshoeve. 7 juni werd een hengstenveulen (Balou du Rouet x Sion) geboren . 2 dagen later riep Konnevanck en bracht een merrieveulen (Balou du Rouet x Wellington) te wereld. Vannacht heeft onze laatste drachtige merrie voor 2012 geveuld, een merrie (Fernando Torres x Crack C).

Foto's

01/04/2012 -> Eerste Veulen

's avonds rond half 12 is ons eerste merrie veulen geboren. De vader is Balou du Rouet uit onze Corradino merrie(Waldnymphe). (foto's online)

Foto's

06/02/2012

vandaag hebben we een paar sfeerfoto's van in de weide toegevoegd. je kan deze bekijken als je op de tab fotos klikt

mouseover