FC Vliermaal


Go to content

FC - Aalst

Wedstrijdverslagen > Heenwestrijden

27/10 FC Vliermaal - Aalst 3 - 3

Door omstandigheden moesten we deze topper tegen Aalst aanvatten met juist 11 man en dat tegen een ploeg die heel wat meer gestalte had dan wij. Vanvoor speelde bij hun een kleurling die
zelfs een stuk groter was dan Jonathan en ook nog een goeie voetballer was.Toch was de eerste kans voor ons via Klevin die alleen voor doel komt maar niet kan besluiten. In de 5de minuut kunnen we toch
scoren nadat Brian een weggewerkte bal van hun hoog in doel binnen trapt. 2 minuten later komt Aalst echter langszij nadat Tim op een voorzet naast de bal grijpt. Wat later brengt Tim redding met een goeie safe.
maar toch kan Aalst iets later de 1-2 scoren. We hebben vanachter toch wel wat problemen en proberen dat op te lossen door Jonathan en Chiel van plaats te laten switchen. Ik moet zeggen dat beide een prachtige partij speelden en we het evenwicht konden herstellen. In de 21ste minuut komen we terug langszij nadat Jorne op een vrije trap de bal klaar legt voor Jonathan die de bal in de kruising trapt. Beide teams krijgen nog wat kansen maar we gaan rusten met een 2-2 stand. Aalst begint sterk aan de 2de helft met een shot dat Tim op de deklat tikt en daarna zich terug in de baan van de bal gooit op de rebound en ons zo redt .
Wat later kunnen wij Klevin vrij spelen die mooi binnen schuift 3-2. Dan krijgt Aalst weer een paar mooie kansen maar Tim brengt telkens redding. Toch moet hij zich gewonnen geven op een hoekschop als Jonathan zijn man toch iets te gemakkelijk mag binnen koppen 3-3. Ondanks we geen wissels kunnen doorvoeren en er een paar spelers stikop zijn zijn toch de laatste 5 min voor ons met nog een prachtige kans voor Klevin die alleen op de keeper kan afgaan maar op de doelman besluit anders hadden we toch nog de 3 punten kunnen binnen halen,maar het blijft 3-3.

conclusie: heel goede match gespeeld,iedereen heeft zich volledig gegeven,zeker Bram die de ganse wedstrijd moest blijven staan ondanks hij doodmoe was.


Back to content | Back to main menu