Short Logo Logo

 

k Welkom

k Workshop

k Menu suggesties

k Prijzen

k Contact

Kok

 

 

 

Foto galerie

Welkom:

Afkomstig uit de Rupelstreek in de provincie Antwerpen, is Geert van kindsbeen gefascineerd door koken. Hij leert de lekkere keuken kennen van zijn moeder en grootmoeder die fabuleuze gerechten kon maken. Later bij de scouts stond hij als jonge knaap ook steeds achter de kookpotten. Na het afronden van zijn universitaire studies komt hij terecht in de wereld van de gastronomie. Hij leert er de kunst van het wijnproeven. Zijn passie voor het koken laat hem nooit los en enkele jaren later vervolledigt hij zijn koksopleiding aan het PCVOA op het PIVA.

Vandaag wil hij zijn passie, kennis en goed humeur met jullie delen. Hij komt vanachter zijn fornuis en begint “CooKING4U”. Hij organiseert workshops bij u thuis of op locatie en komt koken aan huis.

Na overleg stelt hij een menu samen naar uw verbeelding en budget. Hij verzorgt dit vanaf de aankopen op de versmarkt tot op uw bord. Wil je graag zelf aan de slag maar vind je de juiste ingrediënten niet of ontbreekt het je aan tijd, dan neemt hij dit graag van je over. Ook geeft hij je graag professioneel advies bij het voorbereiden van je droommenu of feest.

  k Foto Galerie k E-Mail    
  0474 058.560  

© 2009-2013 Alle rechten voorbehouden - CooKING4U - Geert Verley