Met charme ingerichte woning in Bonlez, op 10 minuten van Louvain-la-Neuve, halfweg tussen Brussel en Namen.


Prachtig uitzicht op de omliggende velden en bossen. Mooie tuin met verwarmd zwembad. Ruime woning met twee slaapkamers. Een verblijf voor maximum 4 volwassenen.


Open sinds 2011. Zowel voor korte breaks als voor enkele weken of maanden. Tallrijke ontspanningsmogelijkheden in de onmiddellijke omgeving.  Ook expats voelen er zich thuis.

Met charme ingerichte woning in ruim bijgebouw (90m²) van een landelijk huis dat in 2011 volledig werd gerenoveerd.

Smaakvol meubilair en decor, met originele kunstwerken. Centrale verwarming,

Twee slaapkamers voor een maximum van 4 volwassenen. Een van de slaapkamers heeft alcove met een extra bed  (1,6 m) dat geschikt is voor een kind.  Een bijkomend babybedje is beschikbaar.

Parkeermogelijkheid. Gratis wifi internet.

Kan ook voor een lagenere periode worden afgehuurd, bvb voor expats die in de regio komen werken of voor wie tijdelijk een verblijfplaats zoekt.

Franse taallessen kunnen worden gecombineerd met een verblijf. De eigenares is namelijk lerares Frans met specialiteit Frans voor anderstaligen.

De eigenaars wonen ter plaatse in het hoofdgebouw en zullen u persoonljk welkom heten. Ze helpen u graag verder met alle nuttige informatie. Maar wees niet bezorgd, ze zullen u niet lastig vallen en respecteren uw privacy. Vergeet echter niet dat u het gebruik van het zwembad met hen deelt.

home   foto’s   woning    binnen    buiten    prijs & contact   beschikbaarheid   reviews    FR    EN

de woning

De woning is ideaal gelegen in het hartje van België. Alle toeristische bezienswaardigheden zijn gemakkelijk bereikbaar.

Gelegen aan de rand van Bonlez, een deelgemeente van Chaumont-Gistoux,  Nous Hôtes is slechts op enkele kilometers afstand van de universiteit van Louvain-le-Neuve en van de businessparken van Waver met hun multinationale bedrijven. Naar Leuven tel je amper 20 kilometer en naar Brussel of Namen een dertigtal.

Midden in de natuur en toch is niets ver weg. Er zijn talrijke ontspanningsmogelijkheden in de onmiddellijke nabijheid: 3 golfterreinen (Bercuit, Bawette en LLN), het pretpark Walibi, fietstochten, wandelingen te voet of te paard, restaurants, theater, bioskoop, culturele bezoeken.  Het Hergé museum in Louvain-la-Neuve (Hergé, de “vader” van Kuifje) is zeker de moeite waard.

De historische steden Leuven, Namen, Brussel, Nijvel en de ruines van de abdij van Villers-la-Ville liggen op korte rijafstand, net zoals de Folon Stichting en het Solvay kasteel in Terhulpen. Ook voor alle andere historische en toeristische trekpleisters in België is een dagtrip voldoende, zodat u ‘s avonds terug in Bonlez bent voor een verkwikkende nachtrust.