Kreta - het grootste Griekse eiland

De vriendelijke, uitgebate familiezaak "O Arkalos studio’s" is gelegen aan het begin van het traditionele dorp Mariou, 30 km ten zuiden van de grote stad Rethimnon. De studio’s liggen op een helling met een prachtig uitzicht op het turkooize blauw van de Libische Zee en de ruige bergen die de vallei van Lefkogia omringen.

O Arkalos biedt u 4 splinternieuwe studio’s aan die omringd zijn met een wel onderhouden bloementuin. Een prachtig zwembad met omringend terras en ligstoelen om te genieten en relaxen onder de Kretenzische zon.

Mariou is een traditioneel en rustig gelegen dorpje op 3 km van de kust. Het is ook ideaal gelegen om van hieruit, het eiland te verkennen en excursies te plannen.

Plakias dorp aan de kust heeft verschillende winkeltjes, restaurants, bars en supermarkten zowel als een bakker, slager, apotheek en patisserie kortweg alles om u een onvergetelijke vakantie te bieden.

Plakias heeft ook een lang en mooi zandstrand in een ongelofelijke mooie baai. Het vissershaventje is gekend voor zijn excellente visrestaurants, waar je kan genieten van vers gevangen kreeft en lokale vissoorten.

                                                                                                                                              @webmaster: Kevin Young