Nieuws

Zondag 25 februari Promotiedag Fly Only

Geplaatst op 6 januari door Bram

Onze jaarlijkse promotiedag gaat uiteraard weer door in het lokaal van I.Z.R. We zetten weer forel uit op de vijver zodat er gevist kan worden op lekkere panforelletjes. Reserveer alvast een tafel als je wat spullen te koop wil aanbieden (5 euro per tafel, liefst over te schrijven op de club-rekening). Voor niet-leden bedraagt de prijs 10€ per tafel.

Zaterdag 14 april - Clubuitstap Millennium Lake

Geplaatst op 6 januari door Bram

Ook dit jaar kunnen we weer op uitstap op het reservoir van Millennium. Wie graag vanuit de boot wil vissen moet dit op tijd doorgeven zodat we deze alvast kunnen reserveren. ’s Middags voorzien we een BBQ. Graag inschrijven door 5€ op onze clubrekening te storten voor 6 April.

Zaterdag 28 - maandag 30 april - Clubuitstap Grafham

Geplaatst op 6 januari door Bram

Na een aantal succes jaren op het Britse Bewl Water gooien we het over een andere boeg en trekken richting Midlands naar de “Anglian Waters” met haar vliegvisreservoirs Grafham (800 ha), Rutland (1300 ha) en Pitsford (400 ha). Het echte reservoirwerk dus.

De kostprijs bedraagt ongeveer 375€. Inschrijven kan je doen tot 15 januari door het bedrag van 75€ te storten op onze clubrekening.

Zaterdag 23 juni - Clubuitstap Vesder

Geplaatst op 6 januari door Bram

Meer details volgen nog, maar duid de datum al maar aan in je kalender.

Werplessen

Geplaatst op 6 januari door Bram

De data zijn nog niet bekend maar worden uiteraard meegedeeld zodra ze gekend zijn!

Overzicht haken

Geplaatst op 30 december door Bram

Je vindt nu ook het overzicht van de haken die we gebruiken in de bindlessen, terug bij de bindpatronen!

Tussenkomst ziekenfonds

Geplaatst op 21 mei door Bram

Sinds enige tijd is sportvissen erkend door de meeste ziekenfondsen als sportactiviteit. Aangezien wij als club via het FVV aangesloten zijn bij het VVHV (dat dan weer onder BLOSO valt), kan je dus een deel van je lidgeld recupereren van het ziekenfonds.

Het bedrag kan verschillen per ziekenfonds, maar is normaal gezien 15€. Het enige dat je moet doen is het juiste formulier downloaden, de nodige gegevens invullen en dit formulier bezorgen aan onze voorzitter zodat het kan afgetekend worden (via stempel).

Mogelijk zijn er verschillen per regio, dus kijk zelf eens op de website van je ziekenfonds. Voor CM leden kan je, afhankelijk van de regio waar je lid bent, bijvoorbeeld ook nog een bedrag voor 2011 terugkrijgen, bovenop de tussenkomst voor dit jaar.

CM-leden gaan naar deze website, en klikken vervolgens door naar CM-diensten en -voordelen > Vakantie en vrije tijd > Sport

Leden van de Socialistische Mutualiteit gaan naar deze website en kliken door naar Voordelen & diensten > Lichaam & geest > Sportclub of fitness