Het Restaurant - Taverne

De inrichting van ons restaurant is uiterst gezellig door de warme kleurencombinaties. In dit charmante kader, kunt u genieten van een smaakvolle traditionele Frans - Belgische keuken. Op de gevarieerde kaart vindt u ongetwijfeld wat u wilt, maar de chef past met veel plezier ook elk gerecht aan naargelang uw eigen smaak en voorkeur. Chef Bernard Govaerts en zijn team bereiden alle overheerlijke gerechten met dagverse ingrediënten samen tot originele creaties en stellen steeds alles in het werk zodat u hier een onvergetelijk tafelmoment beleeft!

De kinderen kunnen al eens naar buiten gaan om naar de dieren te kijken, want uit eten met kinderen is niet altijd een ontspannende gebeurtenis. Bij mooi weer kunnen de kinderen buiten in een afgesloten ruimte spelen. De ouders kunnen hun kroost zien ravotten van op het terras.

Restaurant Maaiven is ook uitgerust om gezellige en culinaire feestje te organiseren. We denken hierbij aan bedrijfsfeesten, familiefeesten (communie, doop, verjaardag..), feestjes met vrienden enz.