Welkom op de website van Restaurant Maaiven.

Het basisidee van Restaurant Maaiven is om zijn klanten in een fraaie en rustige omgeving culinair te verwennen. Je zal bij ons dan ook klasse vinden, maar geen pretenties. Je zal niet stijf ontvangen worden maar wel stijlvol bediend worden.

Wil je samen met je zakelijke partner een snelle lunch in restaurant Maaiven? Dit kan. Wil je echter een ongedwongen romantisch dineetje met partner of een avondje uit met vrienden in ons restaurant dan ben je welkom. Ook wanneer je eenvoudig wil genieten van de zon en de rust op ons terras met uitzicht op een tuin met volières en andere dieren.

De kinderen kunnen al eens naar buiten gaan om naar de dieren te kijken, want uit eten met kinderen is niet altijd een ontspannende gebeurtenis. Bij mooi weer kunnen de kinderen buiten in een afgesloten ruimte spelen. De ouders kunnen hun kroost zien ravotten van op ons terras.

Restaurant Maaiven is ook uitgerust om gezellige en culinaire feestje te organiseren. We denken hierbij aan bedrijfsfeesten, familiefeesten (communie, doop, verjaardag..), feestjes met vrienden enz.

Voor onze culinaire verwennerij hoeft u niet noodzakelijk naar restaurant Maaiven te komen, wij verzorgen ook al uw catering behoeften bij u thuis of op het bedrijf.

Voor meer info of reservaties contacteer ons.