? Pudroma
 


Home


Mannelijke ondersteuning

Pulsing

Droomwerk

Opstellingen

Missie

Natuuractiviteiten


Activiteiten

Voor Wie?

Door Wie?

Contact

Links


Gemaakt door
Sirkel
 
DOOR WIE? (ontwikkelingspad en zelfzorg)

nobby recent


nobby recent.jpg
Nobby_mannenfest

Bezieler is Nobby Thys (1973).

De gebeurtenissen des levens brachtten – na een leven van diepe verbondenheid met de natuur – op 27-jarige leeftijd een stroomversnelling in mijn persoonlijke groei en bewustwording dankzij emotioneel lichaamswerk.

Mijn kwaliteiten zijn aanwezigheid, acceptatie van wat zich aandient en vakmanschap.
Verder vind ik genoegen in lezen, dansen, muziek maken, creatief bezig zijn, keltische feesten (en het wisselen van de seizoenen) vieren, tuinieren, het kleine in de natuur beter leren kennen, ...

Meer info over mijn ervaring in mannenactiviteiten

 

In 2001 volgde ik naar aanleiding van mijn eigen proces met mijn vader een cursus assertiviteit voor mannen bij Staf Van Pelt (die me in 2018 een prachtig zwaard overhandigde, dat ten dienste staat van mannenactiviteiten !) en stroomde in 2002 door naar de mannenpraatgroep 'palaverboom' en maak hier nog steeds deel van uit. Mannenactiviteiten waren een grote verrijking van mijn leven dus ik ben intensief mannenactiviteiten gaan volgen (bij emovere, Instituut Voor Communicatie,  Life projects) en zelf ook gaan begeleiden tijdens weekends voor mannen, vaders en zonen (sinds 2006), een eigen mannenreeks ZwAArDDRAGER (sinds 2008) en workshops op international gathering of men (2015), wildemanfestival (2017), Belgisch mannenfestival (2018, 2019, 2020...).

 

 

 

Meer info over overige kwaliteiten en opleidingen

Tussen 2000 en 2005 volgde ik intensief jaartrainingen emotioneel lichaamwerk bij Lenaleen Wagnein en Wim Hermans, Leen D’hulster en Menso Veerman, enz.

De opleiding holistic pulsing (waarbij je gekleed op een tafel gewiegd en geschud wordt) in 2005 bij de stroming (Geert van Coillie) leerde me om mensen fysiek mee te nemen in ontspanning en lichaamsgewaarwording.

De opleiding droomanalyse en systemische opstellingen (2009, de gulden snede) maakte me wegwijs in de wijsheid van dromen, innerlijke beweegredenen en systemische dynamieken.

De bachelor gezinswetenschappen (2020, odisee hogeschool) leverde me een grondige wetenschappelijke scholing op en de aan mijn stage (bij rizsas in Wezemaal) gekoppelde bachelorproef over autoriteitsconflict in de bijzondere jeugdzorg was erg leerrijk.

Sinds 2011 maak ik deel uit van een intervisiegroep opstellingen, met deelnemers uit verschillende systemische strekkingen (Bert Hellinger, Matthias Varga, Franz Ruppert,…).

Sinds 2014 ben ik in supervisie bij de gulden snede en hier schoolde ik me in droomwerk en systemische opstellingen) .

Sinds 2016 ben ik me ook gaan verdiepen in tantra en in de relatie tussen mannen en vrouwen o.a. bij Staf Van Pelt en Lenaleen Wagnein, Tantra 4 life, Rising heart, Tribal tantra,...