MINI- & MICROTENTOONSTELLINGEN

EVENEMENTEN & EXPOSITIES

ADVIES & BEGELEIDING VAN IDEE TOT CONCEPT
TAXATIE HISTORISCHE MILITAIRE VOORWERPEN
AUDIO & VISUELE OMKADERING
VERHUUR & VERKOOP TENTOONSTELLINGSMATERIAAL

HOME

AANBOD & PRIJZEN

VOORWAARDEN

PORTFOLIO

LINKS

CONTACT

 

 

Nationale Strijdersbond Afd. TESTELT

 

Newspaperboy Events richt zich op het totaalconcept van mini- en micro tentoonstellingen, herdenkingsplechtigheden, lokale evenementen en kortlopende exposities.

Lokale verenigingen zoals onder andere heemkringen, erfgoedcellen, geschiedkundige kringen, vriendenkringen, oudercomités en sportverenigingen kunnen beroep doen op Newspaperboy Events voor de ondersteuning bij het uitwerken van tentoonstellingen, evenementen, exposities, vieringen van hun kampioenen of verdienstelijke leden enz.

De aankoop van audiovisuele apparatuur of tentoonstellingskasten / vitrines voor slechts een jaarlijks terugkerend evenement is duur. Newpaperboy Events biedt kwaliteitsvolle tentoonstellingskasten en presentatiematerialen zoals geluidstechniek en gepaste belichting aan tegen democratische huurprijs. Beschikt u liever over eigen tentoonstellingskasten of vitrines ? Geen probleem, wij maken eveneens maatwerk op vraag van de klant of adviseren u met intensieve begeleiding van idee tot concept en leveren logistieke ondersteuning voor de effectieve realisatie van uw project zoals bv. een langdurende expositie, een herdenkingsplechtigheid of een presentatie. Aansluitend kan u presentaties over de beide wereldoorlogen extra diepte geven door het huren van typerende voorwerpen.

Hebt u historische militaire voorwerpen die u wenst te verzekeren of waarvan u de waarde en achtergrond wenst te kennen. Aarzel niet om ons te contacteren. Newspaperboy Events steunt voor de taxatie van deze voorwerpen op meer dan 25 jaar ervaring als verzamelaar van militaire voorwerpen.

 

Advies en begeleiding van idee tot concept tot realisatie

Hebt u als vereniging of als hobby-historicus of als zelfstandig verkoper bepaalde ideeën om een (product)presentatie, een lezing, een expositie of tentoonstelling, een (vaderlandslievende) herdenkingsplechtigheid, een viering van uw verdienstelijke leden of van sportieve kampioenen of gewoonweg een quiz te organiseren ? Ontbreekt het aan inspiratie om een dergelijk evenement te organiseren of ontbreekt het aan presentatiematerialen, wil u ‘tips en tricks’, hebt u een geluidsinstallatie nodig, dan kan Newspaperboy Events u begeleiden om uw idee verder te ontwikkelen tot een praktisch realiseerbaar project. Wij bieden eveneens een intensieve begeleiding aan van uw volledig evenement in al zijn aspecten ‘van idee tot concept tot realisatie’ zodat u als vereniging geen kopzorgen heeft rond de logistieke omkadering en uitwerking. Vraag zeker naar onze voorwaarden en onze mogelijkheden !

Om extra kleur en dimensie te geven aan presentaties of herdenkingen over de beide wereldoorlogen 1914-1918 en 1940-1945, biedt Newspaperboy Events eveneens typerende militaire voorwerpen aan. Medailles, persoonlijk papierwerk, uitrustingsstukken, uniformen al dan niet op een mannequin spreken het publiek aan en stimuleert de aanwezigen op een klassieke presentatie, herdenking of lezing tot interactiviteit en volledige inleving met het onderwerp. Al onze voorwerpen worden aangeboden achter gesloten vitrine en u hebt de keuze tussen kwaliteitsvolle museumreplica’s of originele voorwerpen.

Het is belangrijk op te merken dat vuurwapens, al dan niet geneutraliseerd
NIET worden aangeboden voor verhuur.

 

Verhuur en verkoop tentoonstellingsmateriaal

Newspaperboy Events biedt kleinere en grotere tentoonstellingskasten / vitrines onder een kortstondige of langlopende huurovereenkomst aan. Al onze tentoonstellingskasten zijn vervaardigd uit duurzame houtsoorten en zijn voorzien van een slot voor een veilige afsluiting. Let wel, de vitrinekasten zijn niet inbraak werend ! Elke vitrinekast kan op aanvraag voorzien worden van interne verlichting.

Indien u voorwerpen of boeken voor langere tijd wenst toegankelijk te stellen voor het publiek, dan biedt Newspaperboy Events maatoplossingen aan en stelt vitrines of grotere tentoonstellingskasten samen op maat van de tentoon te stellen voorwerpen samen. Er kan gekozen worden uit een gamma tentoonstellingskasten opgebouwd uit duurzame massieve houtsoorten zoals meranti, eik of beukenhout, afgewerkt met een glasplaat of een slag- en krasvaste maar glasheldere polyurethaanplaat (plexi). Wenst u verlichting, een bepaalde kleur, een draaiplatform in de vitrines, ook hier kan Newspaperboy Events een oplossing bieden.

Werkt u met een beperkt budget en wil u dit combineren met een mooi ogende vitrine, dan bieden wij binnen het gamma vitrines en tentoonstellingskasten eveneens een budget-lijn aan waarbij minder duurzame houtsoorten zoals Noorse den, MDF of multiplex gebruikt wordt. De afwerking is echter van eenzelfde kwaliteit en nauwkeurigheid als de duurdere exemplaren.

Bekijk zeker ons Aanbod en Prijzen en ons Portfolio. Aarzel niet om een offerte of advies aan te vragen !

Binnen afzienbare tijd wordt ons gamma vitrines uitgebreid met vitrinekasten die met een aluminium frame zijn opgebouwd.

 

Audiovisuele omkadering Geluid en Belichting

Geluid

Presentaties van producten, bedrijfsvoorstellingen, lezingen en voordrachten of aankondigingen tijdens verenigings- of bedrijfsfeesten vragen aangepaste geluidsapparatuur. Newspaperboy Events biedt compacte actieve speakersets aan voor binnenskamers gebruik tot 150 aanwezigen. Dergelijke speakersets zijn door iedereen eenvoudig te bedienen. Afhankelijk van de noden zoals grootte van de ruimte, aantal bezoekers, soort evenement (walking diner, lezing, teerfeest, St.-Niklaasfeest, etc.) kan elke speakerset uitgebreid worden met bijkomende microfoons, een CD-of MP3-speler en bijkomende speakers.

Wij bieden GEEN audiovisuele omkadering aan voor klassieke fuiven of bals,
noch bieden wij DJ-installaties aan.

Gelet dat ons aanbod continu uitbreid, kunnen wij reeds melden dat Newspaperboy Events zijn aanbod zeer kortelings zal versterken met geluidsinstallatie voor amateur of semi-professionele zangbandjes, muziekgroepen of toneelgezelschappen. Onze installaties zijn geschikt voor geluidsregeling op het podium of vanuit het publiek en zijn uitgerust met aangepaste zangmicrofoons, mixer en externe versterkers zodat het kleinste detail tot de diepste bas volledig tot zijn recht komt. Wij helpen u met de opbouw van de apparatuur en geven graag een woordje uitleg, samen met tips en tricks. Voorlopig kunnen we uw optredens nog niet laten begeleiden door een geluidstechnieker die ter plaatse blijft.

 

Belichting

Het uitlichten of ‘belichten’ van bepaalde voorwerpen, van een spreker, van vitrinekasten, van een kunstwerk of sfeerverlichting op het podium geeft extra dimensie en enorme meerwaarde aan uw project. Newspaperboy Events breidt continu zijn aanbod in beschikbare spots, theaterspots, puntbelichting of grotere stralers uit en kan u aan de hand van enkele praktische tips bijstaan met raad en daad. Het installeren en afregelen van de verlichting laten we aan de keuze en smaak van de organisator over. Bij het afhalen of bij de levering van de verlichtingsarmaturen geven we voldoende praktische uitleg of begeleiden wij u bij de eerste stappen tijdens het installeren.

Wij werken zoveel als mogelijk en tot zover de belichtingsvereisten het toelaten met LED-verlichting en bieden u semi-professionele verlichtingsarmaturen aan. Zijn uw werkingsmiddelen beperkt, dan kan u een keuze maken uit onze budget-lijn. Deze armaturen leveren eveneens een hoge verlichtingskwaliteit maar beschikken niet of slechts in beperkte mate over een aansturing.

Bekijk zeker ons aanbod en de prognoses wanneer nieuwe apparatuur in het gamma zal verschijnen. Hebt u een project voor ogen dat speciale apparatuur vereist of wil u bijkomend advies, aarzel niet ons te contacteren, wij werken dit project graag met u uit en overwegen elke optie om bijkomende apparatuur aan te kopen, in eerste instantie speciaal voor uw project.

 

Taxatie historische militaire voorwerpen

Hebt u historische militaire voorwerpen zoals medailles, uniformen, persoonlijke papieren, militaire zakboekjes of oudere militaire handboeken waarvan u de waarde (taxatie) of extra uitleg wil ontdekken, aarzel niet om Newspaperboy Events te contacteren.

We steunen op meer dan 25 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde verzamelaars om een richtwaarde samen te stellen of de voorgeschiedenis van uw voorwerp te verklaren.

Het is echter belangrijk op te merken dat wij geen veilingen organiseren, noch assistentie bieden bij een eventuele verkoop. Hiervoor verwijzen we graag door naar de gespecialiseerde antiekzaken en veilingzalen.

Taxatie en het achterhalen van de geschiedenis zijn kosteloos. Wenst u een brochure met achtergrondgeschiedenis, of nadien onze opzoekingen te verwerken in presentaties of boeken van allerhande commerciële activiteit of aard, dan rekenen we echter een forfaitaire vergoeding aan die vooraf met u en in functie van de beoogde activiteit wordt vastgelegd. De intellectuele eigendomsrechten van eender welke taxatie, opzoeking of brochure blijven steeds bij Newspaperboy Events en kunnen niet worden overgedragen.

IM002615.JPG

 

 

KLAPROOS 14-18

 

Pagan Sound Smash

 

AIDREANN

 

NewsPaperBoy

 

 

 

 

 

 

 

©2018 ¨ NEWSPAPERBOY EVENTS ¨ p/a Tom Sels ¨ sels.tom@skynet.be ¨ 0473-82.46.27 ¨ BTW BE 0845.785.659