BOVA Automation bvba - Valkenhof 8  - 8760  MEULEBEKE
Tel: 0479/ 56.97.93  Fax: 051/ 77.99.97  Email: bova-automation@skynet.be
Home.
Contact.
Hoofdactiviteiten
Werkgebieden
Specialismen
Ÿ
Industriële automatisatie
Ÿ
PLC- programmatie (OMRON, Unitronics, ...)
Ÿ
HMI - programmatie
Ÿ
PLC - netwerken
Ÿ
Bordenbouw
Ÿ
Electronica op maat
Ÿ
Engineering
Ÿ
Service
Ÿ
Textielindustrie
Ÿ
Material handling
Ÿ
Recycling, afval-&waterbehandeling
Ÿ
Voedingsmiddelenindustrie
Ÿ
Verpakkingsindustrie
Ÿ
Productieindustrie
Ÿ
Programmeren van sequentiele machineprogramma’s
Ÿ
Processturing
Ÿ
PLC - netwerken (Devicenet,  profibus, controllerlink, ethernet ...
Ÿ
Motion control (servo’s, frequentieregelaars, stappenmotoren ...)
welkom


Het bedrijf BOVA Automation is ontstaan uit de afdeling “Industrieële automatisatie” van BOVA Systems dat al geruime tijd in de sector actief was.
Vanuit een jarenlange ervaring is BOVA Automation zowel gespecialiseerd in het programmeren van sequentiële machine programma’s als in processturing en in het opzetten van PLC netwerken.
Wij zijn eveneens heel bedreven in motion-controle systemen met servo’s en frequentieregelaars voor nauwkeurige en snelle machines. Via HMI’s (touchscreens, of PC-applicaties) zorgen wij ervoor dat de operatoren op een overzichtelijke een intuïtieve manier met de installatie kunnen werken en onderhouden.
BOVA Automation heeft ook een jarenlange ervaring in het renoveren van verouderde systemen naar de modernste technieken.
Wij verzorgen uiteraard ook de dienst na verkoop en leveren dan ook een snelle en adequate service voor projecten die al dan niet door ons zijn uitgevoerd.
Wij zijn in staat om de complete engineering en realisatie voor U uit handen te nemen. Dit houdt in dat wij de hard- en software-engineering kunnen verzorgen, evenals de bouw van de besturingskasten en bekabeling.
Kwaliteit, flexibiliteit, wederzijds vertrouwen en constante ontwikkelingen zijn onze verbintenissen naar onze klanten toe