Op deze pagina komen de laatste nieuwtjes terecht. Tijdens het seizoen zullen dit o.a. vluchtvoorbereidingen zijn, duiven welke op de vlucht zijn en mijn verwachtingen. In het "dode" seizoen info over nieuwe aanwinsten, links naar bonnenverkopen, ...

Nieuwkomers

Op de valreep nog twee aanwinsten voor het kweekhok. Beide van G. Vedder en dan spreken we dus over het soor Gebr. Limburg (Zuidveen). Weldra meer info.

De Kweek

De kweek 2018 loopt vlot. Eerste ronde v/d kwekers aan 100% (12/12), tweede ronde 1 nest stukgevochten, maar toch nog 11/12. Loopt vlot en gelukkig kunnen we de eerste beginnen spenen half februari.

Arvicola toppertjes

Zondag 7 januari stond de eerste echte competitie zwemwedstrijd van ons Hanne op het programma, het Wisselsprintcriterium Frank Pepermans @ Wezenberg. Vroeg uit de veren en een ganse dag in het bad voor uiteindelijk 4 wedstrijden. De eendjes van Arvicola hadden goed geoefend en dit werd verzilverd door bij de dames 9-11 jaar het ganse podium paars te laten kleuren! Dikke proficiat aan de toppertjes en hun trainers!

De tweede wedstrijd van onze dochter ... gediskwalificeerd wegens fout aantikken. Geeft weer extra motivatie om het volgende keer beter te doen. Op naar tweedaagse te Geel ... lets go!!!

Wedstrijd drie en we trokken een gans weekend naar Geel. De "Arvicola eendjes" mochten telkens 100m zwemmen en ze deden het allen zeer goed. Kers o de taart ... onze dochter mocht zaterdag op het podium met een 3e plek op de 100m vrije slag en op zondag eveneens op de 3e plek voor de 100m wisselslag, ditmaal na clubgenoot Roos. Trots !!!

Gtz
Johan


Aernouts Roos - Ceulemans Hanne - Luyten Hanne