Welkom op de website van fotoclub BRYGGJA

Fotoclub BRYGGJA is een vrij jonge fotoclub die amateurfotografen samenbrengt om elkaar te stimuleren in het steeds verder verbeteren van onze hobby, de fotografie.

Bryggja is ontstaan in 1993 met de bedoeling om met andere amateurfotografen ervaringen uit te wisselen in een niet competitieve sfeer. Bryggja is in eerste instantie dan ook niet gericht op het deelnemen aan wedstrijden, al behoren deelnames uiteraard tot de mogelijkheid. Zowel ervaren liefhebbers als jonge beginners krijgen bij Bryggja de ruimte om te experimenteren en ontvangen alle nodige steun om "hun" fotografie te doen groeien en om zich technisch in elk aspect te verbeteren.

Wij vergaderen om de 2 weken op maandagavond in het Hof van Watervliet, Oude Burg te Brugge en evalueren er ons werk en geven elkaar in alle openheid raad en tips. Wij geven lessenreeksen op aanvraag rond bepaalde technieken, thema's en genres. Wij maken foto-uitstappen of bezoeken samen tentoonstellingen.

De leden vullen elkaar op een verrijkende manier aan vanuit de eigen zeer gevarieerde specialiteiten en interesses, van landschaps- en natuurfotografie tot het reisreportages, journalistiek en portret fotografie, architectuur en city scapes. De leden behouden hun eigen identiteit en leren tegelijk van het werk van de collega's.