Onze events in 2009

17 mei 2009

Grote B.B.Q te Wellen, door de afdeling Sint-Truiden, reeds de derde, was een overdonderend succes!

De "Voetbalkantine KVK Houtstraat Wellen " kon amper de talrijke opkomst aan. De aanwezigheid van Mevrouw Sene en haar echtgenoot, de groep djembe-spelers, maar zeker het enthousiasme van de grote groep helpers, maakten deze dag echt onvergetelijk. DIEUREDIEF aan de inrichters!!!

14 juni 2009

De jaarlijks terugkerende PANNENKOEKENDAG door afdeling Tessenderlo!

Locatie: zaal "Floreal" Geelsebaan 4 in 3280 Tessenderlo.

ÉÉN groot succes , hartelijke dank aan alle medewerkers en inrichters! Het was een fantastische dag. De zaal bleek te klein voor de opkomst... volgend jaar groter en meer. PROFICIAT AAN DE INRICHTERS EN DIEUREDIEF VOOR HET GROTE BEDRAG!!!!

23 augustus 2009

Jaarlijkse meter- en peterdag

De grote jaarlijkse meter- en peterdag was er om jullie allemaal te bedanken. Vrienden, geïnteresseerden en sympathisanten waren talrijk aanwezig in de zaal "Ons Gildenhuis" .De prachtige zomerzon straalde binnen eveneens. Blije en tevreden gezichten, het was echt gezellig "samenzijn"! Hier ook een speciaal woord van dank voor de harde werkers.

6 september 2009

Rommelmarkt

De grootste rommelmarkt uit de hele omgeving, in Schaffen.

We waren met een fantastische ploeg aan 't verkopen. Het geld stroomde binnen hoewel het meestal ging om 10, 20 of 50 eurocent. Het was inderdaad "rommel" maar het eindsaldo leek wel een boutique-verkoop! Lea, Jean-Pierre en Marleen hebben spijs en drank gegeven, zodat iedereen zich een hele dag kon inzetten voor Senegal. De nieuwkomers op de markt - Angèle en Mathieu - willen we extra in de bloemetjes zetten voor hun inzet en volharding. Gelukkig is het elk jaar zo'n plezante rommelmarkt!

26 september 2009

De Senegal-quiz

De quiz georganiseerd door de VVS/ADS t.v.v. Senegal.

Het was een amusante en populaire quiz waar je je hersenen niet voor moest kraken...

Hoewel, het werd toch nog heel spannend met als uiteindelijke winnaar "RIEK DE LEEUW". De 17 teams hebben enorm hun best gedaan: met kwissen, met gezelligheid en met het flink degusteren van spijs en drank. Dankjewel iedereen en vooral onze quiz-master, Jef.

11 oktober 2009

Informatiedag Antwerpen-Waasland

Door de afdeling Antwerpen-Waasland werden jullie uitgenodigd op de plaatselijke informatiedag. Vanaf 14.00 uur heette deze afdeling je welkom in café Derby, te Burcht. Magda en Jef (verantwoordelijken Waasland) zorgden voor het onthaal samen met Greta en Rudi (verantwoordelijken regio Antwerpen). Alhoewel het aantal meters/peters beperkt bleef was er de overdonderende aanwezigheid van de groep Yukonboy.

Alles was weer goed voorzien en Magda kon gauw haar zenuwen de baas en genieten van het aangename samenzijn en zeker toen de Gazet Van Antwerpen aanwezig was verliep heel de namiddag perfect!DANK VOORAL AAN DE CAFÉ-BAZIN....

24 oktober 2009

De VVS/ADS vertrekt naar Senegal: iedere meter en peter mag gerust een brief meegeven (geen pakjes a.u.b)

29 november 2009

Grote Zettersprijskamp in zaal Floreal, 3980 Tessenderlo, ingericht door S.V.V. TESSENDERLO.

Vanaf 14.00 uur is iedereen er welkom, ook als je niet mee speelt. Inschrijving bij de bestuursleden of via VVS/ADS.

12 en 13 december 2009

Sfeervolle Kerstmarkt in en rond het magnifieke Begijnhof van Diest...We staan daar met ons winkeltje, binnen naast het café, je zal ons niet moeten zoeken.

Kom genieten van dit jaarlijks feestelijk gebeuren en bewonder al de mooie snuisterijen en snuif het nog "ECHTE KERSTGEBEUREN" op.

"U zijt wellecome..."

Top