FUNDACIÓN PATAGONISTA

Fundación Patagonista 2017                             fundapata@yahoo.fr

Agenda 1

Agenda 2

Buenos Aires

Terschelling-Ukkel

Sjoemelage

PatagoniArt

Ukulogisch Museum

Het Patagonisch Liedboek

Boeken

De Gazet van Patagonië 1

De Gazet van Patagonië 2

De Gazet Van Patagonië 1
De Gazet Van Patagonië 2
Agenda 1
Buenos Aires
Terschelling-Ukkel
PatagoniArt
Ukulogisch Museum
Inhoudstafel/ Hymne
Boeken
Agenda 2

Schijndel

Schijndel
Sjoemelage

Home 2

Home

Die Opera

Die Opera
BELGICA

woensdag 25 oktober ’17 om 20 h.

Samen met vooraanstaande wetenschappelijke instituten organiseren wij een reeks lezingen door de Australische  Em. Prof. Dr. De Deckker over de onderschatte wetenschappelijke waarde van de Belgica-expeditie die 120 jaar geleden in Antwerpen vertrok.
De lezing in Antwerpen zal plaatsvinden woensdag 25 oktober ’17 om 20 h. in de Royal Yachtclub, Thonetlaan 133 te Antwerpen.  Toegang is gratis.
Meer bijzonderheden leest u in bijlage.  U kan de voordracht bijwonen na inschrijving op : https://www.belgica-society-international.org/events/lecture-rycb-prof-patrick-de-deckker/form  MAX VANDER VORST

Bonjour,
Voici le calendrier de nos prochaines prestations publiques dans les semaines à venir.
A noter le grand retour du projet
Patafrica, suite au succès de notre prestation dans le cadre du festival BIG BANG à BOZAR en octobre dernier, la sélection de L’Orchestre de Papier à la bourse aux spectacles suisse ATP (invitation du réseau AREA), et une belle tournée en République Tchèque dans la cadre du Mladi Jazz Festival « Récital pour objets abandonnés et clavier tempéré » avec Marc Hérouet.
A ne pas manquer sur le web…notre petit
clip de musique cochonne réalisé par Tom Boccara, qui est entrain d'envahir gentiment  les réseaux sociaux….
Agenda :

17 et 18/10 "L'Orchestre de Papier" à Wavrechain-sous-Faux (F59) Bienvenue chez les Chtis
20, 21 et 22/10 "L'Orchestre de Papier" à Munich (D) Figuren TheaterForum München…

ZANGO-TANGO

Première-voorstellingen van ZANgO! in het Red Star Line Museum op donderdag 2 of zaterdag 4 november.

"Jan Bervoets gaat na een stilte van vele jaren op donderdag 2 en zaterdag 4 november in première met de voorstelling "De laatste vlucht van Carlos Gardel" Tijdens deze voorstelling krijgt Jan het prachtige gezelschap van Simone van der Weerden (bandoneon), Jeroen Malaise (piano), Jonas Coomans (fagot) en adán mizrahi (contrabas) in een regie van Walter Janssens.
Voor deze gelegenheid krijgt de groep de unieke kans om op te treden in het prachtige kader van het het Red Star Line Museum, te Antwerpen bij de Schelde. De Plek waar voor velen de Grote Oversteek ooit begon.
Ook Jan Bervoets vertrekt van hieruit op avontuur naar Buenos Aires om er ginds de wereldberoemde zanger, Carlos Gardel, en de al minstens even bekende componist, Astor Piazzolla en de ArgentijnseTango te ontdekken.
Niet alleen Carlos, maar ook Jan is voor iets op de vlucht. Zijn demoon in de vorm van het Diabeest zit hem op de hielen...
Als een echte tanguero zwerft hij samen met u door wijken vol weemoed en passie om er vooral zichzelf tegen het lijf te lopen.
Met een valies vol zelfgeschreven Nederlandstalige zang - en vertelteksten op originele Tango-muziek komt hij uiteindelijk weer thuis in Antwerpen, zijn stad, Zurenborg, zijn wijk.
Wil u er graag bij zijn, aarzel dan niet want de plaatsen zijn beperkt! tickets in voorverkoop 18 euro/ aan de kassa 20 euro, mailen naar tickets@zango-tango.be met vermelding: naam, datum en aantal personen.
Hier alvast een kort voorsmaakje vanuit een eerdere try-out afgelopen zomer: https://www.facebook.com/cuttobe/videos/1916269578634616/ en een korte demo: https://youtu.be/juPMaMt6hPs