mijn muziek  -
  voor onderweg :


 1. 1. Plaatselijke muziek met
  radio, ik zie al uit naar Russische ballades en een
  goeie Mongoolse schlager.

  Favoriete sites :

 2. 1.www.eamc.be


Mijn leven : 
Een welgekende en misschien veel besproken iemand in de Noorderkempen en ook elders in het Vlaamse land.  Johan is mijn naam maar voor de vrienden “Johanneke”


Ik hou me meestal bezig met reizen, liefst ver weg maar pik ook vaak een weekendje mee.  Ook motorijden is mijn  favoriete bezigheid.

Af en toe ga ik nog eens naar de Antwerpse haven waar men verondersteld dat er gewerkt wordt.  De bladzijde waar het woordje “werken” verklaart wordt ontbreekt echter al eens in mijnen dikke Van Daele, maar dat van “laten werken” vind ik gewoonlijk wel terug . 


Nu het woordje “dik” al gevallen is, moet het even van mijn hart :

eens de moto aan de kant wandel ik graag door het “duvel-land”.  Elk eethuisje (een tajinneke, een Thaïs soepeke of een  belgisch frietkot ) moet er aan geloven.

Met de jaren is mijn buikje wat gegroeid maar voor een weddenschap de 90  halen, daar ben ik niet verlegen om.


Gewild of ongewild heb ik hier of daar wel eens een (rug)blessuurtje, en wordt ik wel geconfronteerd met een knap verpleegstertje maar helaas zo eentje aan de haak slaan is me nog niet gelukt.  Misschien moet ik van strategie veranderen.


Als ik mijn oranje helmpje bovenhaal en de flikkerlichtjes laat zien zijn er helaas smerisjes (non-believers) die niet geloven dat ik één van hen ben.

Maar elk jaar kan ik mezelf troosten, ook al moet ik mijn snoetje dan met wat roet besmeren, dat de braafste kindjes onder ons toch in mij en de “goede man” geloven .


Mijn aanwezigheid zal niet ongehoord voorbij gaan, niets doen is zeker niet aan mij besteed maar mijn batterijen vallen stil bij een goed verhaal van sharlock homes of een thriller.  


Und vor de deutsche menschen solle ich dis translaten in het deutch wann die wollen.

 
Wie ben ik : Johan Wilmsen
Bouwjaar : 21 oktober 1967
Favoriete vakantie: Elke, als het maar avontuurlijk is. 
Voor mij zijn geen strandvakanties weggelegd ...

Lees liefst : 
 een goede detectieveroman
Bekijk liefst : Geen tijd,
(of toch wel, een reisplanning)
Mijn spreuk : Leven doet men om te genieten

te bereiken: four2japan@yahoo.com
mailto:wilmsen_johan@yahoo.comshapeimage_7_link_0

De motor :

Suzuki DL 650 V-strom